Cursus communiceren met dieren via de Chakra’s (online)

Communiceren met dieren via de chakra’s……
Voor de een heel zweverig en voor de ander heel normaal.

Eigenlijk praten we onbewust al de hele dag met en tegen onze dieren en de dieren met en tegen ons. Voor dieren is telepatisch communiceren vanzelfsprekend, voor ons is het een kwestie van leren ontvangen en een open mindset.

Wanneer je al een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd is de cursus Chakra reading en healing een interessante aanvulling.

Het lezen van de chakra’s doe je door met je hand iets boven het lichaam van het paard of je hand losjes op het paard te leggen en het energieveld te voelen. In het energieveld kun je voelen hoe het met het chakra gesteld is, of er veel of weinig energie zit en je kan door middel van telepathisch contact met het dier vragen stellen en voelen hoe het met het dier gaat.

Omdat elk chakra voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschappen gaat heb je met de chakra’s een soort van roadmap die je afgaat en je een compleet beeld geeft over het dier, het karakter, de energie en de gezondheid.

Tijdens de online training neem ik je op een leuke en nuchtere manier, stap voor stap mee en leer ik je aan de hand van verschillende oefeningen, hoe jij gemakkelijk de chakra’s leest van verschillende dieren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *