Reading en Healing

Communiceren met dieren, cursus 2 dagen

Communiceren met dieren…… 
Voor de een heel zweverig en voor de ander heel normaal.

Eigenlijk praten we onbewust al de hele dag met en tegen onze dieren en de dieren met en tegen ons. Voor dieren is telepatisch communiceren vanzelfsprekend, voor ons is het een kwestie van leren ontvangen en een open mindset.

Iedereen kan communiceren met dieren, maar het is net als met zingen; iedereen kan het (leren) maar oefening baart kunst. Je inzet bepaald of je lekker voor jezelf (onder de douche) zingt of dat je een beroemde zanger(es) wordt.

Tijdens deze dagen neem ik je op een leuke en nuchtere manier, stap voor stap mee en leer ik je aan de hand van verschillende oefeningen, hoe jij gemakkelijk telepathisch contact legt met de dierenwereld. 

Tijdens de live cursus besteden we veel tijd aan het oefenen. We werken op afstand met behulp van foto’s en live op de dieren hier op locatie. We oefenen op elkaars dieren en je mag dus foto’s van je eigen dier(en) meenemen. Het voordeel van samen leren en oefenen is dat je direct elkaars ervaringen hoort. 

Oefenmiddag
Wanneer je ergens anders al een cursus gevolgd hebt en je het leuk vindt om met gelijkgestemden te oefenen of wanneer je je kennis uptodate wil houden is er de mogelijkheid om mee te doen aan de oefenmiddagen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *