Zelf leren communiceren met dieren

Zelf leren communiceren met dieren is voor iedereen weggelegd.
Als kind zien we de dieren als onze gelijken, we spreken de zelfde taal en communiceren telepathisch, van hart tot hart met ze. Tot onze opvoeding steeds meer bepalend wordt voor ons gedrag en we het contact van hart tot hart met de dieren langzaam verliezen.

De taal van het hart is een universele taal die mensen en dieren met elkaar gemeen hebben. Je moet alleen wel je hart kunnen en durven openen om deze taal te kunnen en willen verstaan. Wanneer we ons hart openen en afstemmen op de hartenergie, hebben we geen woorden meer nodig om te horen wat onze harten zeggen.

Ben jij ook benieuwd naar wat jouw dier jou te vertellen heeft?
Iedereen kan communiceren met dieren leren! 

Ben je openminded en wil je een dieper contact met de dieren?
Wil je leren communiceren met dieren zodat je ze beter kunt begrijpen?
Wil je weten wat de dieren jouw te vertellen hebben?
Wil je van de dieren leren? 

Dan is deze cursus Communiceren met dieren zeker iets voor jou!
Deze cursus is bedoeld om je zesde zintuig te trainen, te prikkelen en af te stoffen. Tijdens de cursus Communiceren met dieren, leer je op een leuke en nuchtere manier hoe je stap voor stap telepathisch contact maakt met de dierenwereld. 

De cursus bestaat uit verschillende meditaties, visualisaties en oefeningen om je intuïtie te versterken. Daarnaast is er aandacht voor je eigen energie en hoe deze goed in balans te houden. Bij de cursus zit een werkboek.

werkboek communiceren met dieren

Verschil cursus op locatie en online cursus communiceren met dieren
Tijdens de live cursus besteden we veel tijd aan het oefenen. We werken op afstand met behulp van foto’s en live op de dieren hier op locatie. We oefenen op elkaars dieren en je mag dus foto’s van je eigen dier(en) meenemen. Het voordeel van samen leren en oefenen is dat je direct elkaars ervaringen hoort.

Online Cursus
Bij de online cursus oefenen we op foto’s en live beelden en leer ik je hoe je een reading kan doen van een voorwerp (bijvoorbeeld een halsband). Waar er tijdens een live cursus veel tijd is om op vragen in te gaan wordt er met de online cursus iets dieper op de theorie ingegaan. Maar natuurlijk is er bij de online cursus ook de mogelijkheid om je vragen via de mail te stellen en om feedback te krijgen op de fotoreadings die je tijdens de cursus doet op mijn dieren.

Oefenmiddag
Wanneer je ergens anders al een cursus gevolgd hebt en je het leuk vindt om met gelijkgestemden te oefenen of wanneer je je kennis uptodate wil houden is er de mogelijkheid om mee te doen aan de oefenmiddagen.

Cursus communiceren met dieren op locatie
Cursus communiceren met dieren online
Oefenmiddag communiceren met dieren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *