astrologie

Astrologie bij dieren; sterrenbeeld tweeling

Tweeling 21/05 – 21/06.
Dieren geboren onder het sterrenbeeld tweeling zijn nieuwsgierig en vriendelijk, ze zitten boordevol energie en laten graag van zich horen. Mijn shetlander Harrie is een echte tweeling, dat maakt dat hij soms moeilijk te doorgronden is en wat last kan hebben van wisselende stemmingen. Tweelingdieren vinden het vreselijk om alleen te zijn, zorg dan ook dat ze een soortgenoot of vriend hebben zodat ze niet alleen staan. Tweelingdieren zijn snelle slimme leerlingen en laten zich gemakkelijk trainen en nieuwe dingen aanleren. Let er wel op dat je de deuren van huis, stal of weide goed afsluit want anders gaan ze zelf op onderzoek uit. Shetlander Harrie is een kampioen in ontsnappen, hij kan zelf alle stroomdraden openen om zo naar de wei te gaan wanneer hij dat zelf wil. Ik heb echt bij het inrichten van mijn paardenaccomodatie rekening moeten houden met de slimheid van mijn shetlander ;-).Het tweelingdier is speels en vrolijk van aard, maar kan soms wel wat nerveus reageren. Waar het tweelingdier is, is bijna altijd wel wat te doen. Zo niet dan zorgt het tweelingdier zelf wel voor de nodige afleiding. Tweelingdieren vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en zoeken graag contact met soortgenoten maar ook met andere dieren en mensen. Ze zijn gewoon liever niet alleen, ze hebben graag anderen om zich heen en houden van het contact met hun omgeving. Tweelingen houden van spelen, ze vinden het heel leuk om dingen als hersenwerk te doen. Shetlander Harrie speelt dan ook heel graag met de bal en vriend Fred, dat kan dan echt uren duren.

Bij het sterrenbeeld tweeling hoort het element lucht met de eigenschap denken. 
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.


Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Bestel hier het boek Astrologie bij dieren

Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.