astrologie

Sterrenbeeld dier; tweeling

Tweeling 21/05 – 21/06.
Dieren geboren onder het sterrenbeeld tweeling zijn nieuwsgierig, vriendelijk, zitten boordevol energie en laten graag van zich horen. Mijn shetlander Harrie is een echte tweeling dat maakt dat hij soms moeilijk te doorgronden is en wat last kan hebben van wisselende stemmingen. Tweeling dieren vinden het vreselijk om alleen te zijn, zorg dan ook dat ze een soortgenoot of vriend hebben zodat ze niet alleen staan. Tweeling dieren zijn snelle slimme leerlingen en laten zich gemakkelijk trainen en nieuwe dingen leren. Let er op dat je de deuren van huis, stal of weide goed afsluit want anders gaan ze zelf op onderzoek uit. Shetlander Harrie is een kampioen in ontsnappen, hij kan zelf alle stroomdraden openen om naar de wei te gaan wanneer hij wil. Ik heb echt bij het inrichten van mijn paardenaccomodatie rekening moeten houden met de slimheid van mijn shetlander ;-).

Het tweeling dier is speels en vrolijk van aard, maar kan soms wel wat nerveus reageren. Waar het tweeling dier is, is bijna altijd wel wat te doen. Zo niet dan zorgt het tweeling dier zelf wel voor de nodige afleiding. Tweeling dieren vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en zoeken graag contact met soortgenoten maar ook met andere dieren en mensen. Ze zijn gewoon liever niet alleen, hebben graag anderen om zich heen en houden van het contact met hun omgeving. Tweelingen houden van spelen, ze vinden het heel leuk om dingen als hersenwerk te doen. Shetlander Harrie speelt dan ook heel graag met de bal en vriend Fred, dan kan echt uren duren.

Bij de tweeling hoort het element lucht met de eigenschap denken. 
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *