astrologie

Sterrenbeeld dier; weegschaal

Weegschaal 23/09 – 23/10
Dieren met het sterrenbeeld weegschaal zijn makkelijk in omgang en houden van aandacht, het liefst van veel aandacht. Ze houden erg van gezelschap en worden niet graag alleen gelaten, zet deze dieren dus liever niet alleen in een wei of alleen op stal zonder anderen om hem heen. Als je je paard alleen in de stal zet of je hond alleen thuis laat, zet dan muziek aan, dan ervaart het dier minder stress en blijft het dier rustig en ontspannen. Weegschalen zijn gevoelige dieren en voelen stemmingen van andere dieren maar ook van mensen goed aan.

Weegschaal dieren zijn intelligente en gehoorzame dieren, nieuwe oefeningen zoals bij bijvoorbeeld paarden met rijden, springen of vrijheidsdressuur, ze pakken het goed op en zijn snelle leerlingen. Weegschaal dieren houden van lekker eten en een harmonieuze omgeving. Weegschaal dieren zijn geen moeilijke eters, ze eten bijna alles. Maar omdat ze ook wat lui kunnen zijn moet je ze toch in beweging houden, anders worden ze snel te zwaar. Maar omdat het weegschaal dier van veel aandacht houdt, vindt het dier het als snel leuk om samen aan het werk te gaan en nieuwe dingen te proberen.

Weegschaal dieren zijn meestal erg vriendelijk en aardig voor iedereen. Het doet moeite om het goed te doen voor de eigenaar. De weegschaal doet hij graag samen met zijn eigenaar, de gezinsleden, verzorgers of met andere dieren. Het is vaak een mooi dier wat zichzelf graag goed verzorgt. Het weegschaal dier is een dier dat kan genieten van mooie spullen, een weegschaal paard draagt een mooi dekje of een hoofdstel met bling bling met trots.

Rust en harmonie is belangrijk voor het weegschaal dier, het houdt niet van stress en spanning. Alleen met kiezen heeft het weegschaal dier moeite, dat duurt lang en dan nog is het dier niet overtuigt van zijn keuze. Omdat weegschaal dieren moeite hebben met kiezen komen ze niet snel in conflict met anderen, dat maakt ze goede coördinatoren omdat ze met iedereen het gesprek en de relatie aangaan. Het weegschaal dier wil samenwerken. Het zijn dieren die goed kunnen luisteren en bemiddelen om zo te proberen het evenwicht te herstellen en de rust en harmonie terug te brengen..

Bij weegschaal hoort het element lucht met de eigenschap denken. 
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *