Sterrenbeeld paard; schorpioen

Schorpioen 24/10 – 21/11 .
Paarden geboren onder het sterrenbeeld schorpioen zijn loyaal en nieuwsgierig. Als je ze vanaf het begin goed en eerlijk behandeld, heb je een vriend voor het leven. Als je een schorpioen paard slecht behandeld, dan duurt het lang om het vertrouwen weer terug te winnen. Een schorpioen paard bijt van zich af wanneer het slecht behandeld wordt. Wanneer ze slecht behandeld worden zullen ze een confrontatie niet uit de weg gaan.

Een schorpioen paard heeft veel energie en heeft dan ook veel beweging nodig om deze energie kwijt te raken, Een schorpioen gaat graag op pad, op wedstrijd of op buitenrit. Een schorpioen paard is alert en zelfverzekerd en heeft een consequente opvoeding nodig.

Toch is het schorpioen paard van het type een ruwe bolster en een blanke pit. Het paard komt heel stoer en dapper over maar kan van binnen toch heel kwetsbaar zijn.

Een schorpioen paard moet je wel scherp houden, anders doen ze niets voor je. Het moet boeiend zijn, je moet ze inspireren, het is alles of niets, zwart of wit, geen grijs. Met schorpioen paarden moet je spelen, ze zijn nieuwsgierig en hun neus in sterk ontwikkeld, het zijn speurneuzen dus geef ze speuropdrachten. De neus vertelt ze veel over de ander, vertelt ze of ze iemand wel of niet aardig vinden.

Het belangrijk om een schorpioen paard goed en eerlijk te behandelen. Een schorpioen paard heeft een goed geheugen en zal je altijd een keer terugpakken wanneer je hem iets flikt. Een schorpioen heeft een sterk baasje nodig, anders gaat het zijn eigen gang en krijg je een machtsstrijd.

Bij schorpioen hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *