astrologie

Sterrenbeeld dier; schorpioen

Schorpioen 24/10 – 21/11 .
Dieren geboren onder het sterrenbeeld schorpioen zijn loyaal en nieuwsgierig. Als je ze vanaf het begin goed en eerlijk behandeld, heb je een vriend voor het leven. Als je een schorpioen dier slecht behandeld, dan duurt het lang om het vertrouwen weer terug te winnen. Een schorpioen dier bijt van zich af wanneer het slecht behandeld wordt. Wanneer ze slecht behandeld worden zullen ze een confrontatie niet uit de weg gaan.

Een schorpioen dier heeft veel energie en heeft dan ook veel beweging nodig om deze energie kwijt te raken, Een schorpioen gaat graag op pad, op wedstrijd of op buitenrit. Een schorpioen dier is alert en zelfverzekerd en heeft een consequente opvoeding nodig.

Toch is het schorpioen dier van het type een ruwe bolster en een blanke pit. Het dier komt heel stoer en dapper over maar kan van binnen toch heel kwetsbaar zijn.

Een schorpioen dier moet je wel scherp houden, anders doen ze niets voor je. Het moet boeiend zijn, je moet ze inspireren, het is alles of niets, zwart of wit, geen grijs. Met schorpioen dieren moet je spelen, ze zijn nieuwsgierig en hun neus in sterk ontwikkeld, het zijn speurneuzen dus geef ze speuropdrachten. De neus vertelt ze veel over de ander, vertelt ze of ze iemand wel of niet aardig vinden.

Het belangrijk om een schorpioen dier goed en eerlijk te behandelen. Een schorpioen dier heeft een goed geheugen en zal je altijd een keer terugpakken wanneer je hem iets flikt. Een schorpioen heeft een sterk baasje nodig, anders gaat het dier zijn eigen gang en krijg je een machtsstrijd.

Bij schorpioen hoort het element water met de eigenschap voelen.
Water staat voor betrokkenheid, geheugen en psychologie.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Bron afbeelding; https://www.paravisie.nl/horoscoop/sterrenbeeld

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.