astrologie

Sterrenbeeld dier; boogschutter

Boogschutter 22/11 – 21/12 .
Dieren geboren onder het sterrenbeeld boogschutter zijn de clowns onder de dieren en willen je graag behagen, het samen gezellig hebben. Ze gaan graag naar buiten of samen op buitenrit, geef ze dus genoeg ruimte en laat ze niet hele dagen thuis, binnen of op stal staan, daar worden ze ongelukkig van.

Boogschutter dieren zijn ongecompliceerde, intelligente, opgewekte dieren maar lijken er soms niet helemaal met hun gedachten bij te zijn. Als ze erg opgewonden raken, worden ze erg onstuimig en vergeetachtig, dat zie je vooral bij jonge dieren. Toch behoren boogschutter dieren bij de meest enthousiaste dieren uit de dierenriem, ze zijn altijd blij en enthousiast wanneer je thuis of op stal komt, sommige boogschutters zullen je luid spinnend, blaffend of hinnikend laten merken dat ze je gezien hebben.

Omdat boogschutter dieren soms wat te enthousiast en onstuimig zijn, is het goed om ze structuur en duidelijkheid mee te geven zodat ze niet over jouw grenzen heen gaan. Wees een goede leider voor dit dier anders gaat het boogschutter dier zelf bedenken wat hij wil en zelf beslissingen nemen. Maar wanneer jij consequent bent heb je een heel fijn dier aan de boogschutter waar je actief mee aan het werk kunt.

Het boogschutter dier wil bewegen is graag onderweg, neem dit dier lekker mee naar buiten of op wedstrijd of een buitenrit, of stal het paard op een paddock-paradise waar veel te doen is. Het boogschutter dier vindt het heerlijk om op verkenning te gaan en nieuwsgierig als hij is, nieuwe dingen te ontdekken. Ook grondwerk en hersenwerk vinden deze dieren geweldig om te doen.

Bij boogschutter hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Bron afbeelding; https://www.paravisie.nl/horoscoop/sterrenbeeld

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.