Sterrenbeeld paard; boogschutter

Boogschutter 22/11 – 21/12 .
Paarden geboren onder het sterrenbeeld boogschutter zijn de clowns onder de paarden en willen je graag behagen, het samen gezellig hebben. Ze gaan graag naar buiten of samen op buitenrit, geef ze dus genoeg ruimte en laat ze niet hele dagen op stal staan, daar worden ze ongelukkig van.

Boogschutter paarden zijn ongecompliceerde, intelligente, opgewekte paarden maar lijken er soms niet helemaal met hun gedachten bij te zijn. Als ze erg opgewonden raken, worden ze erg onstuimig en vergeetachtig, dat zie je vooral bij jonge paarden. Toch behoren boogschutter paarden bij de meest enthousiaste paarden uit de dierenriem, ze zijn altijd blij en enthousiast wanneer je op stal komt, sommige boogschutters zullen je luid hinnikend laten merken dat ze je gezien hebben.

Omdat boogschutter paarden soms wat te enthousiast en onstuimig zijn, is het goed om ze structuur en duidelijkheid mee te geven zodat ze niet over jouw grenzen heen gaan. Wees een goede leider voor dit paard anders gaat het boogschutter paard zelf bedenken wat hij wil en zelf beslissingen nemen. Maar wanneer jij consequent bent heb je een heel fijn paard aan de boogschutter waar je actief mee aan het werk kunt.

Het boogschutter paard wil bewegen is graag onderweg, neem dit paard lekker mee op wedstrijd of op buitenrit, of stal het op een paddock-paradise. Het boogschutter paard vindt het heerlijk om op verkenning te gaan en nieuwsgierig als hij is, nieuwe dingen te ontdekken. Ook grondwerk en hersenwerk vindt dit paard geweldig om te doen.

Bij boogschutter hoort het element vuur; met de eigenschap wilskracht.
Vuur staat voor dynamiek, strijd, eergevoel en principes.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *