Sterrenbeeld paard; steenbok

Steenbok 22/12 – 21/01.
Paarden geboren onder het sterrenbeeld steenbok zijn laatbloeiers en blijven ook op volwassen leeftijd jong en speels. Steenbok paarden hebben veel geduld en kunnen uren spelen en zichzelf vermaken. Ook met kinderen kunnen steenbok paarden het goed vinden, dan zijn ze extra lief en voorzichtig.

Ondanks dat steenbok paarden veel geduld hebben, drijven ze wel graag hun zin door. Een steenbok paard is een sterk paard dat van simpele dingen houdt. Bij het trainen van een steenbok paard moet je wel geduldig zijn, het zijn namelijk geen hele snelle leerlingen. Gelukkig zijn steenbok paarden wel heel intelligent en wanneer ze de leerstof onder de knie hebben, vergeten ze deze niet meer. Ze werken graag voor je. Steenbok paarden zijn meer dan loyaal naar hun eigenaar/ruiter en kuddegenoten toe, altijd bereid om de ander te behagen en je geduld met het paard zal dan ook goed beloond worden.

Steenbok paarden zijn sterke paarden met een goed uithoudingsvermogen en daarmee geschikt voor de wedstrijdsport en lange buitenritten.

Voor anderen lijken ze soms en beetje stug en moeilijk te benaderen, maar voor degene die ze in hun hart gesloten hebben, zijn ze trouw en loyaal. Het steenbok paard is zeker geen saai dier, dit paard heeft gevoel voor humor en een theatrale kant waardoor het soms gek uit de hoek kan komen.

Een steenbok paard is soms moeilijk te analyseren en laat niet snel pijn of zwakte zien.

Bij steenbok hoort het element aarde; eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *