astrologie

Astrologie bij dieren; sterrenbeeld steenbok

Steenbok 22/12 – 21/01.
Dieren met het sterrenbeeld steenbok zijn laatbloeiers en blijven ook op volwassen leeftijd jong en speels. Steenbokdieren hebben veel geduld en kunnen uren spelen en zichzelf vermaken. Ook met kinderen kunnen steenbokdieren het goed vinden, dan zijn ze extra lief en voorzichtig.

Ondanks dat steenbokdieren veel geduld hebben, drijven ze wel graag hun zin door. Een steenbokdier is een sterk dier dat van simpele dingen houdt. Bij het trainen van een steenbokdier moet je wel geduldig zijn, het zijn namelijk geen hele snelle leerlingen. Gelukkig zijn steenbokdieren wel heel intelligent en wanneer ze de leerstof onder de knie hebben, vergeten ze deze niet meer. Ze werken graag voor je. Steenbokdieren zijn meer dan loyaal naar hun eigenaar/ruiter en kuddegenoten toe, altijd bereid om de ander te behagen en je geduld met het dier zal dan ook goed beloond worden.Paarden met het sterrenbeeld steenbok, zijn sterke paarden met een goed uithoudingsvermogen en daarmee geschikt voor de wedstrijdsport en lange buitenritten.

Voor anderen lijken ze soms en beetje stug en moeilijk te benaderen, maar voor degene die ze in hun hart gesloten hebben, zijn ze trouw en loyaal. Het steenbokdier is zeker geen saai dier, dit dier heeft gevoel voor humor en een theatrale kant waardoor het soms gek uit de hoek kan komen.

Een steenbokdier is soms moeilijk te analyseren en laat niet snel pijn of zwakte zien.

Bij het sterrenbeeld steenbok hoort het element aarde; eigenschap gewaarworden
Aarde staat voor realisme, praktisch nut en wetten


Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Bestel hier het boek Astrologie bij dieren

Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.