Sterrenbeeld dier; waterman

Waterman 22/01 – 19/02
Dieren geboren onder het sterrenbeeld waterman zijn echte komedianten en grapjassen. Waterman dieren zijn zachtaardig en vriendelijk van aard, ze zijn vriendelijk en zacht met kinderen. Waterman dieren zijn zeer intelligent en kunnen goed manipuleren om toch hun zin te krijgen. Je hebt wel veel geduld nodig om een waterman dier te trainen omdat ze niet graag en makkelijk automatisch commando’s opvolgen. Hoe meer druk je op een waterman dier zet, des te meer hij zich zal verzetten.

Soms hebben waterman dieren geen zin om zich te laten knuffelen of aaien en lijken ze gesloten of stoïcijns. Toch zijn waterman dieren nieuwsgierig en ondernemend, ze steken graag letterlijk en figuurlijk overal hun neus in. 

De waterman is een vriendelijk en gezellig dier. Er zitten allemansvriendjes bij de Waterman dieren, maar ook dieren die een selectief gezelschap verkiezen. Maar uiteindelijk zijn en blijven het dieren met een gemeenschapszin. Waterman dieren spelen graag met andere dieren, maar niet te lang. Ze kunnen ook best even alleen zijn of vanaf een afstandje rustig toekijken. Waterman dieren reageren zelden overtrokken, meestal zijn ze wat laconiek. Ze schrikken niet snel op. Toch kunnen waterman dieren nerveus worden, als ze te vaak worden aangehaald of overladen worden met aandacht. Laat waterman dieren daarom vooral een beetje vrij, ze houden er niet van om te veel betutteld te worden.

Waterman dieren zijn geschikt voor de sport, een waterman dier wil namelijk graag net iets beter zijn dan anderen. Het dier wil gezien worden en moet regelmatig pieken, daar haalt hij het geluk en energie uit. Een waterman dier houdt niet van een gepland leven, leeft graag spontaan en vrij.

Bij waterman hoort het element lucht met de eigenschap denken. 
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.

Tijdens de cursus Astrologie voor dieren leer ik je meer over de verschillende sterrenbeelden en hun kernkwaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *