astrologie

Astrologie bij dieren; sterrenbeeld waterman

Waterman 22/01 – 19/02
Dieren geboren onder het sterrenbeeld waterman zijn echte komedianten en grapjassen. Waterman dieren zijn zachtaardig en vriendelijk van aard, ze zijn vriendelijk en zacht met kinderen. Waterman dieren zijn zeer intelligent en kunnen goed manipuleren om toch hun zin te krijgen. Je hebt wel veel geduld nodig om een waterman dier te trainen omdat ze niet graag en makkelijk automatisch commando’s opvolgen. Hoe meer druk je op een waterman dier zet, des te meer hij zich zal verzetten.

Soms hebben waterman dieren geen zin om zich te laten knuffelen of aaien en lijken ze gesloten of stoïcijns. Toch zijn waterman dieren nieuwsgierig en ondernemend, ze steken graag letterlijk en figuurlijk overal hun neus in. De waterman is een vriendelijk en gezellig dier. Er zitten allemansvriendjes bij de Waterman dieren, maar ook dieren die een selectief gezelschap verkiezen. Maar uiteindelijk zijn en blijven het dieren met een gemeenschapszin. Waterman dieren spelen graag met andere dieren, maar niet te lang. Ze kunnen ook best even alleen zijn of vanaf een afstandje rustig toekijken. Waterman dieren reageren zelden overtrokken, meestal zijn ze wat laconiek. Ze schrikken niet snel op. Toch kunnen waterman dieren nerveus worden, als ze te vaak worden aangehaald of overladen worden met aandacht. Laat waterman dieren daarom vooral een beetje vrij, ze houden er niet van om te veel betutteld te worden.

Dieren met het sterrenbeeld waterman zijn geschikt voor de sport, een waterman dier wil namelijk graag net iets beter zijn dan anderen. Het dier wil gezien worden en moet regelmatig pieken, daar haalt hij het geluk en energie uit. Een waterman dier houdt niet van een gepland leven, leeft graag spontaan en vrij.

Bij waterman hoort het element lucht met de eigenschap denken. 
Lucht staat voor overleg, communicatie en inzicht.


Download hier het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Bestel hier het boek Astrologie bij dieren

Bekijk hier de cursus Astrologie bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.