Chakra's

Chakra’s bij dieren; 5e chakra

Het 5e chakra, ook wel keelchakra genoemd, is het chakra van zelfexpressie en vertrouwen in het leven. Het gaat over contact maken met de omgeving maar ook over creativiteit. In het vijfde chakra leven de persoonlijke talenten.

Wanneer je al ervaring hebt met het luisteren naar je gevoel of een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de acht chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading. Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt.

Het vijfde chakra staat voor alles wat communicatie ten doel heeft; het hinniken, de lichaamstaal en de manier van kijken. Een paard doet dat anders dan een hond maar allebei zoeken ze expressie om met soortgenoten en de eigenaar te communiceren.Bij een te open vijfde chakra kan een dier zeer aanwezig en dominant overkomen. Zo’n dier kan zelfs wat trots en arrogant ogen en is vrij snel op de teentjes getrapt. Zijn of haar manier van communiceren is niet efficiënt en is zelfs brutaal te noemen. Het dier communiceert maar een kant op, het praat wel maar luister niet. We kennen allemaal wel mensen die wel praten maar niet luisteren, volgende keer weet je dat dat een te open vijfde chakra is.

Een te open 5e chakra ontwikkelt zich vaak bij een gebrek aan grenzen of een té beschermende opvoeding. Vaak zijn deze dieren tot in de puntjes verzorgd en betutteld en wanen ze zich het middelpunt van de wereld. Een dier met een te open keelchakra heeft veel baat bij een eerlijke en duidelijke training waarbij grenzen worden gesteld.

Tijdens de cursus Chakra’s bij dieren leer je stap voor stap waar de chakra’s voor staan en wat ze vertellen over het dier. De chakra’s vormen samen een mooie routekaart waardoor je een compleet beeld krijgt van het dier tijdens je reading.

Download hier het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren
Bestel hier het boek Chakra’s bij dieren (zomer 2022)
Bekijk hier de online cursus Chakra’s bij dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.