Reading en Healing

Reading van een paard

Wanneer we een reading van een paard doen, maken we eigenlijk altijd contact met het dier van foto’s of in levende lijve. Maar soms is de energie tussen mens en dier zo sterk dat dat niet eens nodig is. Tijdens e-mailverkeer tussen X en mij, vertelde ze tussen neus en lippen door dat haar paard pas een koliekaanval had gehad. De band tussen X en haar paard is zo sterk dat ik direct een boodschap van het paard voor X doorkreeg. Het paard vertelde me dat X tegen de grenzen van haar “mens” zijn aanliep.

Het paard vertelde dat het ondanks de koliekaanval op dat moment goed met hem ging, paarden leven in het hier en nu. Het paard vertelde verder dat X het goed deed maar door haar verantwoordelijkheid en zorgen voor haar dieren een beetje uitgeput was. Volgens het paard deed X het goed, ze gaf alles wat ze op dat moment kon. Meer kon het dier dan ook niet van haar verlangen. Maar X had zelf het idee dat ze beperkt was in wat ze voor haar dieren kon doen, ze zou bijna haar leven geven voor haar dieren.

Vandaar dat het paard aangaf dat X tegen de grenzen van het “mens” zijn aanliep. En dat vond ik zo’n mooie liefdevolle boodschap. Want we willen het liefst hemel en aarde bewegen voor het welzijn van onze dieren. Maar we blijven mensen, we kunnen niet meer doen dan ons best en dat is op sommige momenten best moeilijk te accepteren. En dan is het weel heel bijzonder dat een paard ons laat zien wat we op dat moment eigenlijk liever niet willen zien of accepteren; dat we ook maar mens zijn en niet meer kunnen doen dan ons best. Voor het paard was het goed, die leeft in het hier en nu en accepteert de dingen zoals ze zijn. Maar voor onszelf valt het niet altijd mee om dat te accepteren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *