Reading en Healing

Reading van een dier

Een reading van je dier geeft informatie,
Een healing geeft ruimte om los te laten,
Beide maken mogelijkheden zichtbaar zodat je kunt zijn wie je bent!

Tijdens een reading wordt de energie gelezen. Dit kan wanneer ik bij het dier aanwezig ben maar het kan ook vanaf een foto, een fotoreading. In het energieveld ligt veel informatie opgeslagen. Deze energie kan meer vertellen over de struikelblokken die je tegenkomt bij het dier maar kan je ook kan helpen bij het nemen van beslissingen voor het dier. 

In het energieveld is ook te zien waar de talenten van het dier liggen en wat zijn of haar kernkwaliteiten liggen en hoe het dier denkt. Een reading kan je dus veel vertellen over wat er wel of niet bij jou en je dier past. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in jouw dier en een antwoord wilt hebben over eventuele blokkades of problemen. Tijdens een reading wordt duidelijk wat er speelt en wat er aan de hand is. Een reading vertelt je hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je leven kunt wijzigen. 

Met een reading krijg je vaak antwoorden op vragen die nog openstaan, bijvoorbeeld door het plotselinge overlijden van een dierbare. Een reading kan je helpen om dingen te begrijpen, los te laten en af te sluiten. Zo ontstaat er weer ruimte voor een nieuw begin

Je kunt er voor kiezen om een reading af te sluiten met een healing. Een healing heeft een positief effect op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid. 

2 reacties

 • karin

  hoi,

  Doordat ik bezig was met een medium voor mijn paard, maar de afgesproken datum plotseling naar 2maanden later werd verschoven, ben ik opzoek naar een betrouwbaar medium om mijn paard te lezen , het probleem is dat ik noodgedwongen een paar keer van stal heb moeten wisselen, waardoor Dasha dusdanig van slag is, dat nu nadat ze de laatste verhuizing in December j.j
  niet meer betrouwbaar is onder het zadel, ik wil haar helpen maar ik loop vast.
  Ik wil zo graag dat ze een fijn leven heeft want dat heeft ze verdiend, nu is ze onzeker, angstig en gefrustreerd.

  Mijn vraag is dus, weten jullie misschien iemand die haar kan lezen? in de omgeving van Utrecht, bijvoorbaad mijn dank
  groetjes Karin en Dasha

  • Paarden Natuurlijk

   Ik heb even gekeken, maar ik weet zelf helaas niemand in jouw omgeving die aan huis komt. De meeste mensen werken tegenwoordig van een foto. Maar ik kan me voorstellen dat het in jouw geval een meerwaarde heeft en fijner is, wanneer iemand de moeite neemt om naar jou en Dasha toe te komen. Ze zijn er echt wel hoor, de mensen die aan huis komen, je moet er alleen iets langer naar zoeken…. Succes, groetjes van Petra

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.