Reading en Healing

Reading van een haan

In een van de inspiratiebrieven vertelde ik dat een eigenaar van een dier soms bepaalde signalen en tekenen niet ziet of herkend. Daarom deed ik een reading van mijn haan.

Niets menselijks is mij vreemd en dus heb ik daar zelf ook wel eens last van 😉 Ik ben gek op kippen en deze zomer bood iemand bij mij in de buurt 3 gratis kuikens aan, ik was direct enthousiast. In de advertentie stond duidelijk; vermoedelijk hennen misschien 1 haantje. Ik had zelf nog geen haan, dus 1 haantje zou geen probleem zijn. Bij het ophalen van de kuikens vroeg ik nog aan de boerin welke kuikentje volgens haar misschien een haantje zou kunnen zijn.

Wij zagen geen verschil met de andere 2 kuikens maar voor de zekerheid hebben we dat kuikentje de naam Krisje gegeven, mocht Krisje een haantje blijken dan konden we er Kris van maken. Maar omdat wij zo gezegd geen verschil zagen met de andere 2 kipjes, gingen wij er van uit dat Krisje net als Koosje en Klaartje ook een meisje zou zijn. Je raadt het zeker al? Na een paar maanden begonnen de meisjes te kukelen en hebben we nu 3 hanen met meisjesnamen op het erf lopen! Nu terugkijkend, zien en herkennen we natuurlijk alle signalen waar we eerst bewust onze ogen voor sloten.

Signalen

Soms willen we al dan niet bewust bepaalde signalen en boodschappen (tijdens een reading) niet zien. Dat is heel menselijk en waarschijnlijk heeft het te maken met bepaalde levenslessen die we te leren hebben. Dat was voor mij de reden om eens een reading te doen met haan Koosje.

Haan Koosje was heel duidelijk tijdens de reading, ik wilde de signalen niet zien omdat de haantjes mij duidelijk een spiegel voorhielden en ik mezelf een paar belangrijke vragen moest stellen.

Mensen willen vaak geen haan vanwege het geluid. Hoe zat het met mijn eigen geluid, liet ik mijn stem wel genoeg horen?

Haantjes zien er mooier en imposanter uit dan de hennen. Ze doen ook best moeite om indruk te maken op de dames. Hoe zat het met mijn eigen uiterlijk, bleef ik niet te gemakkelijk de hele dag in mijn vieze paardenkleren lopen?

Haantjes zorgen goed voor hun harem. Hoe zat het met mijn eigen harem? Door alle corona maatregelen waren mijn sociale contacten nogal uitgedund, hoe kon ik daar verandering in brengen?

En zo hield haan Koosje me tijdens de reading een grote spiegel voor met veel vragen en levenslessen.

Dus wanneer jijzelf of een ander bepaalde tekenen of signalen niet wil zien, kijk en vraag dan eens verder, waar het voor staat, dat wat jijzelf of de ander daadwerkelijk liever niet wil zien. Je zal merken dat dat veel duidelijkheid geeft.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.