Medium Reading

Een reading geeft je informatie,
Een healing geeft je ruimte,
Beide maken mogelijkheden zichtbaar zodat je kunt zijn wie je bent!

Tijdens een reading wordt de energie gelezen. In het energieveld ligt veel informatie opgeslagen die meer kan vertellen over je struikelblokken maar je ook kan helpen bij het nemen van beslissingen. 

Tijdens een reading maak ik contact met jou op spiritueel niveau. Dat kan met onze gidsen zijn, maar bijvoorbeeld ook met een overledene die op dat moment bij je is. Waarom is deze er en welke boodschap heeft deze voor jou?

In het energieveld is ook te zien waar je talenten liggen. Een reading kan je dus veel vertellen over wat er wel of niet bij jou past. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in jouw leven en een antwoord wilt hebben over eventuele blokkades of problemen Tijdens een reading wordt duidelijk wat er speelt en wat er aan de hand is. Een reading vertelt je hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je leven kunt wijzigen. 

Met een reading krijg je vaak antwoorden op vragen die nog openstaan, bijvoorbeeld door het plotselinge overlijden van een dierbare. Een reading kan je helpen om dingen te begrijpen, los te laten en af te sluiten. Zo ontstaat er weer ruimte voor een nieuw begin

Je kunt er voor kiezen om een reading af te sluiten met een healing. Een healing heeft een positief effect op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid. 

Reading 30 minuten 35 euro
Reading en healing 60 minuten 65 euro
Reading dier 60 minuten 65 euro

Medium Cirkel (groep)

De medium cirkel is voor iedereen die zijn of haar spirituele talenten verder wil uitdiepen. Of je nu een beginnend of gevorderd medium bent, je bent van harte welkom om samen te oefenen, leren en ervaringen uit te wisselen. Iedere deelnemer werkt op zijn eigen niveau en naar eigen inzicht. Zo krijgt het beginnende medium meer ervaring en vertrouwen en het gevorderde medium vindt in de medium cirkel verdieping en nieuwe inzichten. 

Zie agenda voor data