Wie ben ik?

Mijn naam is Petra en ik ben een paardenmeisje in hart en nieren, een leven zonder paarden is wat mij betreft geen leven…..

Naast de paarden is gezondheid en natuurgeneeskunde mijn passie. Ik wil heel graag weten hoe dingen werken en met elkaar in verbinding staan, ben altijd op zoek naar waarom iets wel of waarom iets juist niet werkt.

Dat is de reden dat ik naast mijn werk als spiritueel coach, verschillende opleidingen, cursussen, workshops e.d. gevolgd heb op het gebied van orthomoleculaire therapie en natuurgeneeskunde voor paarden. Leren hoe het paardenlichaam werkt en hoe je met behulp van de natuur (planten, kruiden, vitaminen en supplementen) de gezondheid van je paard kunt ondersteunen. Want hoe mooi en geweldig de natuurgeneeskunde is, als je paard ziek is bel je natuurlijk wel de dierenarts om een juiste diagnose en behandelplan op te stellen.

kruiden voor paarden

Gelukkig staan veel dierenartsen tegenwoordig open voor natuurgeneeskunde, niet zo gek omdat de reguliere medicijnen hun oorsprong hebben gevonden in de natuur en er in de reguliere geneeskunde veel wordt gewerkt met ingredi├źnten uit de natuur.

Naast het schrijven van mijn paardenblogs geef ik verschillende cursussen, waaronder communiceren met dieren waarin je stap voor stap leer hoe je telepathisch legt met dieren.