Sprookje over healing bij dieren

Healing bij dieren, sprookje

Sprookje over wat een healing voor een dier kan betekenen

pony wil eenhoorn zijn healing bij dierenIn een rustig dorpje aan de rand van het bos woonde een kleine, nieuwsgierige pony met de naam Harrie. Shetlander Harrie was altijd vol energie en dol op avontuur. Op een dag, terwijl hij door het bos wandelde, kreeg Harrie een klein ongelukje. Hij struikelde over een tak en verwondde zijn been. Hoewel de wond niet ernstig was, merkte Harrie al snel dat hij niet meer zo soepel kon bewegen als voorheen.
Harrie zijn baasje, Petra, was bezorgd toen ze zag dat haar geliefde pony niet meer zijn gebruikelijke speelse zelf was. Ze besloot advies in te winnen bij een wijze oude vrouw in het dorp die bekend stond om haar helende krachten. De vrouw, genaamd Hetty, was bedreven in oude geneeswijzen en had een speciale band met dieren.

Toen Petra met Harrie bij Hetty aankwam, begroette Hetty hen met een warme glimlach. Ze vroeg Petra om Harrie voorzichtig op een zacht bed van stro te zetten en zijn gewonde beentje te laten zien. Hetty sloot haar ogen en legde haar handen zachtjes om Harrie zijn gewonde been. Een warme gloed leek door haar vingers te stromen terwijl ze diep ademhaalde en zich concentreerde op het verbinden met de helende energie om hen heen.

Terwijl Hetty tijdens de healing haar helende krachten gebruikte, kon Harrie een kalmerend gevoel ervaren. De pijn in zijn been begon langzaam te vervagen, en hij voelde een zachte golf van comfort en welzijn. Petra keek met bewondering toe hoe haar geliefde pony zachtjes begon te hinniken.

Na enkele minuten opende Hetty haar ogen en glimlachte naar Harrie en Petra. “De helende energie van het bos heeft geholpen bij de genezing,” zei ze met een zachte stem. “Harrie zal snel weer de oude zijn, vol energie en speelsheid.”

En inderdaad, na een paar dagen was Harrie weer volledig hersteld. Hij draafde vrolijk door de wei en het bos, alsof het ongeluk nooit had plaatsgevonden. Petra was diep dankbaar voor de helende krachten van Hetty en de natuurlijke helende energie van het bos.

Spelende shetlander Left brain introvert paardVanaf die dag ontwikkelde Harrie en Petra een speciale band met Hetty. Ze bezocht de vrouw regelmatig, niet alleen wanneer ze ziek waren, maar ook gewoon om te genieten van de rustgevende helende energie├źn van het bos. Het verhaal van Harrie verspreidde zich door het dorp, en al snel begonnen meer mensen de helende krachten van Hetty op te zoeken voor hun zieke of gewonde dieren.

Het kleine dorpje aan de rand van het bos werd bekend als een plek waar niet alleen mensen, maar ook dieren heling vonden dankzij de liefde, zorg en oude wijsheden van Hetty. En Harrie, met zijn herstelde been, werd het levende bewijs van de magie die kon plaatsvinden wanneer mens, dier en natuur in harmonie samenkwamen.

In liefdevolle herinnering Hetty Tonkes

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.