Communiceren met dieren, chakra's astrologie, kruiden voor paarden

Paarden Natuurlijk

Kruiden voor paarden en communiceren met dieren

Contact met PaardenNatuurlijk

Klein Engeland 2
2300 Turnhout (5 minuten over de Belgische grens)

We zijn het gemakkelijkst bereikbaar via de mail; info@paardennatuurlijk.com

Oefenmmiddag en open op zondag

Op zondagmiddag zijn we op afspraak tussen 13.00 en 16.00 uur bereikbaar voor al je vragen over de boeken en cursussen van PaardenNatuurlijk. Maak een afspraak voor een Zoom call of kom gezellig langs in Turnhout om al je vragen te stellen, producten af te halen of om samen te oefenen.

Je bent van harte welkom, wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

contact Harrie en Fred in tuin

Inspiratiebrieven

Iedere maand verzamel ik in de nieuwsbrief enkele inspirerende blogs, tips en weetjes zodat je niks hoeft te missen. Wil je op de hoogte gehouden worden over de cursusagenda, leuke acties of evenementen? Schrijf je dan in voor de inspirerende nieuwsbrief, je ontvangt hem automatisch in je mailbox en kunt elk moment ook weer eenvoudig uitschrijven.

De blogs op deze website  zijn geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.