Communiceren met dieren, healing

Reading dieren

Een reading geeft je informatie,
Een healing geeft je ruimte,
Beide maken mogelijkheden zichtbaar zodat je kunt zijn wie je bent!

Hoe gek we ook zijn met ons paard, soms heb je gewoon een periode dat je je grote vriend even niet snapt. Stalgenoten geven dan goedbedoelde adviezen maar zou het niet fijn zijn als je gewoon aan je paard zelf zou kunnen vragen wat er is? Een (foto)reading kan antwoord geven op vragen of inzicht geven in de relatie tussen jou en je dier.

reading dieren shetlander

Energie

In een reading wordt vaak duidelijk, wat er aan de hand is met het paard en waarom hij handelt zoals hij doet. Een reading vertelt je hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je benadering kunt wijzigen.

Bij een reading wordt de energie van het paard gelezen. In het energieveld ligt veel informatie opgeslagen die meer kan vertellen over de struikelblokken maar je ook kan helpen bij het nemen van beslissingen.

In het energieveld is ook te zien waar talenten liggen. Een reading kan je dus veel vertellen over jouw paard en de dingen die bij hem of haar passen. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in de relatie met je paard en een antwoord wilt hebben over eventuele blokkades of problemen

reading paard

Paarden zijn puur en oordelen niet, ze leven in het hier en nu. Ze zullen dus niet oordelen over gevoelens of gedrag van mensen. Ze kunnen wel verdrietig zijn om iets wat er gebeurt. Ze kunnen bij een reading aangeven waar ze moeite mee hebben, waar ze behoefte aan hebben of wat ze voelen.

reading paard

Bij een reading stem ik af op de energie van jouw dier d.m.v. zijn of haar naam, geboortejaar/leeftijd en foto’s. Tijdens de reading ontvang ik beelden en gevoelens van het paard. Een reading kan op locatie bij het paard maar ook op afstand met een foto.

Healing

Vaak wordt een reading afgesloten met een healing. Tijdens een healing kan een paard emoties los laten. Een healing heeft een positief effect op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van het paard.

Iedereen kan met paarden communiceren. Je moet wel veel oefenen en sommige mensen hebben er net iets meer talent voor dan anderen. Het is een kwestie van je hoofd leegmaken en je open stellen voor de boodschappen die je ontvangt. Een reading met je eigen paard is vaak het lastigst omdat we door onze emotionele verbondenheid vaak een blinde vlek hebben als het gaat om ons eigen paard.

reading paard

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.

De foto’s bij dit blog zijn tekeningen die ik kreeg van iemand die een reading van mijn paarden heeft gedaan.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

reading paard
Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.