Cursus Communiceren met dieren

Ben jij ook benieuwd naar wat jouw dier jou te vertellen heeft?
De dieren helpen ons graag verder, we hoeven alleen maar te luisteren!
Hoe? Je leert het stap voor stap tijdens de uitgebreide online cursus Communiceren met dieren.

Cursus Communiceren met dieren, de basis

Als kind staan we open voor de dieren, we zien dieren als gelijken, we spreken dezelfde taal en communiceren telepathisch, van hart tot hart. Tot we leren spreken en de opvoeding steeds meer bepalend wordt voor ons gedrag. Op deze manier verliezen we het contact van hart tot hart en komen we verder van onze dieren af te staan.

werkboek cursus communiceren met dieren

Herkenbaar? Ik weet zelf nog zo goed dat ik als kind samen met de Siamese kat van de buurvrouw in de keuken zat te kletsen, terwijl we samen van die harde kattenbrokjes aten. Als kind vond ik dat heel normaal, maar mijn moeder en de buurvrouw vonden het iets minder normaal. Ik mocht geen kattenbrokjes meer eten en dieren konden niet praten, punt uit wat betreft de grote mensen.

Gelukkig leerde ik al op vrij jonge leeftijd Hetty Tonkes kennen, een psychotherapeute die me alles leerde over omgaan met energie. Zij leerde me dat het heel normaal is, dat je de energie van mens en dier kunt lezen. En dat je met behulp van energie, mensen en dieren een healing kunt geven waardoor ze zich beter gaan voelen. In haar praktijk heb ik mogen oefenen in het geven van readings en healings voordat ik voor mezelf mensen en dieren begon te behandelen. Haar vertrouwen en steun hebben mij geleerd om op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Ondertussen geef ik al jaren succesvolle healings en readings op dieren en mensen.

Vertrouwen

Dat gevoel van zelfvertrouwen en geloven in jezelf en je eigen gevoel, wil ik jou ook meegeven in mijn cursus. De dieren hebben ons zoveel te vertellen, we hoeven alleen maar te luisteren en te vertrouwen op ons eigen gevoel.

In het basisdeel van de  cursus Communiceren met dieren, neem ik je aan de hand van meditatie-, ademhaling- en grondingsoefeningen stap voor stap mee op deze reis waarin je jezelf en de dierenwereld beter leert begrijpen. Tijdens de cursus gaan we oefenen op foto’s van verschillende dieren en mag je me altijd een berichtje sturen voor feedback of wanneer je nog vragen hebt.

Ervaringen van anderen:

Romy; Dankzij de cursus kan ik beter omgaan met het overlijden van mijn paard.”

Chris; “Mooi en dankbaar om anderen te mogen helpen met een reading van hun dier.”

Jolien; “Ondanks dat het een online cursus is die je in je eentje thuis volgt, vond ik het heel prettig dat Petra altijd bereikbaar was om mijn vragen te beantwoorden. Ook toen ik zelf vastliep bij een reading, was Petra er om me verder te helpen. Ik ga ook zeker de chakra cursus doen”.

Cursus Communiceren met dieren, het vervolg

Tijdens de basis heb je geleerd hoe je contact maakt met een dier. In de praktijk zal je geconfronteerd worden met verschillende thema’s zoals vermiste dieren, zieke dieren, overleden dieren enz. In het vervolg behandelen we verschillende thema’s waardoor je je kennis uitbreidt en je je reading meer diepgang kan geven. Maar het bevat ook oefeningen met andere technieken zoals een reading met behulp van een voorwerp, astrologie of chakra’s.

Tijdens de basis zal je gemerkt hebben dat ieder mens zijn eigen manier van contact maken heeft. Als jij verbaal gericht bent, ontvang je de boodschappen waarschijnlijk in woorden of zinnen. Wanneer je een gevoelsmens bent, is de kans groot dat je de gevoelens van het dier oppikt omdat jij deze sneller herkent. En wanneer je visueel ingesteld bent, zijn het waarschijnlijk beelden die je doorkrijgt. Mensen die met gezondheid bezig zijn, krijgen vaak de boodschappen over lichamelijke disbalans.

healing paard paardenkarakters lezen hsp hoog sensitief

Je zal het ongemak van het dier kunnen voelen in je eigen lichaam. En als je spiritueel ingesteld bent krijg je waarschijnlijk inzichten binnen. Dat betekent niet dat we de andere boodschappen niet binnenkrijgen maar dat komt doordat we de dingen die bij ons passen sneller herkennen. Het herkennen van de andere boodschappen is een kwestie van laten gebeuren en veel oefenen op verschillende dieren. Omdat we in het vervolgdeel dieper op de verschillende thema’s en technieken ingaan, geeft het je de mogelijkheid om je reading meer diepgang te geven en veel te oefenen. Zo ga je gemakkelijker ook de andere manieren waarop boodschappen kunnen binnenkomen herkennen.

Communiceren met dieren hond

Oefeningen

In de cursus doen we verschillende oefeningen en readings om zo je kennis en ervaring te vergroten, waardoor je steeds meer zelfvertrouwen krijgt in het doen van een reading. Je zal steeds meer je eigen weg gaan vinden, wat jou sterke kanten zijn en wat het beste bij jou past. Tijdens de cursus oefenen we op foto’s van verschillende dieren en mag je me altijd een berichtje sturen voor feedback of wanneer je nog vragen hebt.

De cursus bestaat uit verschillende meditaties, visualisaties en oefeningen om je intuïtie te versterken. Daarnaast is er aandacht voor je eigen energie en hoe deze goed in balans te houden. Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail vragen te stellen mocht er ergens iets nog niet helemaal duidelijk zijn of wanneer je nog wat onzeker bent en twijfelt of je het wel goed doet.

Ervaringen van anderen:

Stef; “Je leert jezelf en je dier op een heel andere manier kennen.”

Neeltje; “Ik had al ergens anders een cursus communiceren met dieren gedaan maar dit was een hele fijne aanvulling, er kwamen veel dingen aan bod die in nog niet wist.”

De cursus wordt gegeven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Wil jij 1 jaar persoonlijke coaching en toegang tot alle video’s met mogelijkheid om ervaring op te doen tijdens de praktijkdagen of oefendagen? Schrijf je dan nu in en start vandaag nog!

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.