Right brain extrovert paard

Right brain extrovert

Het right brain extrovert paard is een paard wat onzeker en schrikachtig dier waarbij de energie naar buiten gericht is. Het zal bij spanning gaan bewegen.

Right brain staat voor onzeker, angstig en schrikachtig.
Extravert staat voor energie die naar buiten gericht is.

Extraverte paarden bewegen meer dan introverte paarden, omdat de energie naar buiten gericht is, zijn dit echte doeners. Een extravert paard beweegt voor hij denkt, het zal in geval van spanning gaan bewegen.

right brain extrovert Paard en pony op de wei

Het right brain extrovert paard is een onzeker, angstig en schrikachtig paard. Het is belangrijk dat je de rust en tijd neemt om nieuwe dingen en situaties aan te leren. Herhaling en regelmaat is voor deze paarden heel belangrijk, het zorgt ervoor dat ze rustiger worden en meer zelfvertrouwen krijgen.

Maar pas op dat je met dit dier niet te lang en te veel van hetzelfde doet. Het right brain extraverte paard heeft ook afwisseling nodig om te zorgen dat zijn aandacht op jou gericht blijft. Voor dit paard is het goed om zijn lichaam en geest te stretchen om de spanning in lichaam en geest wat los te kunnen laten. Grondwerk en stretchen tijdens het rijden helpen het paard ontspannen.

Tijdens de cursus Paarden karakters lezen gaan we uitgebreid op de verschillende paardenkarakters in.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

5 elementen bij paarden e-book

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.