Boeken en cursussen PaardenNatuurlijk

Petra Zilverberg van PaardenNatuurlijk schrijft blogs, boeken en cursussen over communiceren met dieren, chakra’s bij dieren, astrologie bij dieren, bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en paardenkarakters.

Boek kruiden voor paarden van PaardenNatuurlijk

Boek Kruiden voor paarden

Kruiden worden al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van mens en dier op een natuurlijke manier te ondersteunen. In dit boek vertelt Petra Zilverberg meer over de voordelen van bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapievoor paarden. En hoe je deze kunt inzetten voor je paard.

Boeken en cursussen Boek chakra's bij dieren van PaardenNatuurlijk

Boek Chakra’s bij dieren

Elk chakra staat voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de chakra’s heb je een routekaart in handen, welke je kan gebruiken tijdens het communiceren met dieren. Door per chakra de juiste vragen te stellen, krijg je een compleet beeld van het karakter en de gezondheid van het dier.

 

Cursus Chakra’s bij dieren

 

Boek Astrologie bij dieren van PaardenNatuurlijk

Boek Astrologie bij dieren

In dit boek beschrijft Petra Zilverberg onder meer de 12 sterrenbeelden en bijbehorende elementen. Aan de hand van het dierenriemteken ontdek je meer over de sterke en zwakke punten van een dier. Hierdoor begrijp je beter waarom een dier op een bepaalde manier reageert en hoe je het dier beter kunt benaderen en/of trainen. 

Cursus Astrologie bij dieren

Boek communiceren met dieren van PaardenNatuurlijk Boeken PaardenNatuurlijk

Boek Communiceren met dieren

Ben jij ook benieuwd naar wat jouw dier jou te vertellen heeft?
De dieren helpen ons graag verder, we hoeven alleen maar te luisteren!
Hoe? Petra Zilverberg legt het stap voor stap uit in het boek Communiceren met dieren.

 

Cursus Communiceren met dieren

Communiceren met paarden, oefenmiddag

Inspiratie en werkboek communiceren met dieren van PaardenNatuurlijk

Inspiratie en werkboek communiceren met dieren 

Het maakt niet uit of je pas begint of al langer communiceert met dieren, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist en elke reading die je doet, leer je weer wat nieuws. In het inspiratie- en werkboek kun je je leerproces bijhouden en er staan praktische tips in over het communiceren met dieren. Op deze manier krijg je meer inzicht in je leerproces en kan je je successen vieren.

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.