Left brain introvert paard

Left brain introvert paard

Left brain staat voor zelfverzekerd, moedig en speels. Dit paard denkt met de linker hersenhelft.
Introvert betekent dat de energie naar binnen gericht is. Dit paard moet eerst nadenken voordat hij kan bewegen. Een introvert paard is fysiek ook meer behouden. Die beweegt het liefst zo min mogelijk.

Als je kijkt naar het left brain introvert, dan zie je een moedig, dominant en speels paard. Maar een paard dat zich lichamelijk wat inhoud. Het is het type wat geduldig urenlang hetzelfde spelletje kan spelen. Denk aan 2 paarden die in de paddock of wei elkaars halsters steeds proberen te pakken. Daar hoeven ze niet te veel voor te bewegen, maar ze zijn toch aan het spelen.

Het left brain introvert paard wil graag weten wat de beloning is, voordat hij aan het werk gaat. Ze doen bijvoorbeeld graag trucjes voor een snoepje en worden enthousiast van grondwerk. Mijn shetlander is een echte left brain introvert pony. Wanneer ik een snoepje heb, laat hij alle trucjes zien die hij kent. Wanneer ik geen snoepje heb, loopt hij ongeïnteresseerd weg, dan doet hij niets voor me.

Spelende shetlander Left brain introvert paard

Left brain introvert paarden zijn rustig, kalm en betrouwbaar maar toch ook eigenwijs. Deze slimme dieren zijn er handig in om jou het meeste werk te laten doen en zij zelf zo min mogelijk. Je moet ze niet te veel dwingen, hoe meer je de druk opvoert, hoe meer ze zich zullen verzetten. Maar wanneer je samen aan het werk gaat en ze daarna uitgebreid beloont, geven ze meer dan je van tevoren verwacht. Dan heb je echt een betrouwbare, stabiele en tevreden vriend aan het left brain introvert paard.

 

Tijdens de cursus paarden karakters lezen gaan we dieper op de verschillende type paarden in. Tijdens de cursus bespreken we paardenkarakters aan de hand van astrologie, de 5 elementen, horsenality en gelaatkunde. Meer informatie over deze cursus volgt aan het eind van het jaar. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvang je als eerste alle informatie rond deze cursus.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

5 elementen bij paarden e-book

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.