Left brain extrovert paard

Left brain extrovert

Het left brain extrovert paard is een sociaal paard wat graag in contact is met andere dieren en mensen.

Left brain staat voor zelfverzekerd, moedig en speels. Dit paard denkt met de linker hersenhelft.
Extrovert betekent dat de energie naar buiten gericht is. Extroverte paarden bewegen meer en zijn echte doeners. Eerst doen en dan pas denken.

Het left brain extrovert paard kan dominant en speels zijn, het is graag in beweging. Het dier heeft behoefte aan beweging maar ook aan afwisseling. Dus een dressuurproef op springparcours niet eindeloos blijven oefenen. De afwisseling zorgt ook dat hij met zijn aandacht bij jou blijft, als het saai wordt gaat hij zelf dingen verzinnen. Houdt en speels, dit type paard houdt van afwisseling en spelen. is en graag zijn voeten beweegt, heb je het over een paard dat veel behoefte heeft aan beweging, maar ook aan afwisseling. Eventing of een bosrit vindt dit paard geweldig vanwege de afwisseling en uitdaging.

left Brain extrovert paardenbloem paard

De keerzijde van speels zijn, is dat het paard ondeugend kan worden als hij zich verveelt. Houd dingen interessant. Met dit paard, moet je spelen, lachen, enthousiast zijn en ook veel plezier hebben! Straf hem nooit en probeer nooit de baas over hem te zijn: je zult veel meer bereiken door met hem te spelen dan wanneer je probeert hem de baas te zijn.

Als je met het left brain extrovert paard speelt en hem inspireert, heb je een vriend voor het leven.

Tijdens de cursus paardenkarakters lezen gaan we dieper op de verschillende type paarden in. Tijdens de cursus bespreken we paarden karakters aan de hand van astrologie, de 5 elementen, horsenality en gelaatkunde. Meer informatie over deze cursus volgt aan het eind van het jaar. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvang je als eerste alle informatie rond deze cursus.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

5 elementen bij paarden e-book

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.