...

Mineralen voor paarden; IJslands zeewier

IJslands zeewier

De mineralen box van PaardenNatuurlijk bestaande uit verschillende mineralen en IJslands zeewier, is een goede aanvulling op de voeding van een paard. Door de veelzijdige werking is het een onmisbaar onderdeel van het mineralen buffet.

ijslands zeewier

IJslands zeewier wordt gewonnen in de schone wateren rond IJsland. Het is als natuurproduct een van de rijkste bronnen van mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren. Niet zo heel gek als je bedenkt dat zeewier het in de zee groeit.Tijdens de groei worden anorganische mineralen uit het zeewater omgezet in organische mineraal zouten en aminozuren. Dit zeewier is rijk aan calcium, natrium, ijzer, jodium en vitamine C en E. Dit heeft een positieve invloed op veel lichaamsprocessen waaronder het immuunsysteem.

Mineralen voor paarden

IJslands zeewier bevordert de eetlust, ondersteunt de stofwisseling en darmflora, Het ondersteunt de reinigende werking van de lever waardoor afvalstoffen beter uit het lichaam worden afgevoerd. Daarnaast helpt IJslands zeewier bij de vorming van sterke botten.

IJslands zeewier zorgt voor een glanzende vacht en gezonde hoeven. Het ondersteunt het paard tijdens de rui.

 

Mineralen voor paarden

Het wordt vaak gebruikt als aanvulling voor paarden die door een gebrek aan mineralen zand eten of aan muren likken.

Door het hoge jodiumgehalte is IJslands zeewier minder geschikt voor dieren met schildklierproblemen.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

e-book kruiden voor paarden

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.