Communiceren met dieren, oefenmiddag

Oefenmiddag

Beste dierenliefhebber,

communiceren met dieren oefenmiddagWij nodigen je van harte uit voor de oefenmiddag “Communiceren met paarden.” Deze middag gaan we in een klein groepje het communiceren met dieren en de chakra’s bij dieren in de praktijk oefenen en samen ervaringen uitwisselen om op deze manier samen en van elkaar te leren.

Details:

  • Datum: zondag 26 mei 2024 (voor andere data zie shop)
  • Tijd: 13.00 tot 16.00 uur (welkom vanaf 12.30)
  • Locatie: Klein Engeland 2 Turnhout (net over de Belgische grens)

Tijdens deze oefenmiddag gaan we oefenen op mijn paard en shetlander maar als je ook wil oefenen of foto’s, neem dan zeker foto’s mee zodat we daar ook tijd voor vrij kunnen maken.

Deze oefenmiddag is geschikt voor alle niveaus, het maakt niet uit of je pas begint of al langer bezig bent, iedereen leert op zijn eigen niveau.

We hebben beperkte plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert. Deelname kost 30 euro en is inclusief workshopmaterialen en verfrissingen.

Je kunt je plek te reserveren via Communiceren met paarden, oefenmiddag
Voor eventuele vragen, neem je het beste contact op met info@paardennatuurlijk

Wij hopen je te verwelkomen op deze oefenmiddag en samen een inspirerende reis in de wereld van communiceren met dieren te maken.

Met vriendelijke groet,
Petra Zilverberg en team PaardenNatuurlijk

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.