Gratis e-book Astrologie bij dieren

Gratis e-book

Bedankt voor je aanvraag voor het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier over astrologie bij dieren. Je kunt het gratis e-book direct via deze link bekijken.

Wacht nog even voordat je wegklikt, want we hebben een speciale aanbieding die je niet wilt missen!

Met de kortingscode BoekA kan je nu het boek Astrologie bij dieren met € 5,- korting en zonder verzendkosten bestellen via deze link.

In het boek Astrologie bij dieren, beschrijf ik onder andere de 12 sterrenbeelden en bijbehorende elementen. Je leert meer over de karaktereigenschappen en de sterke- en zwakke punten van het dier, waardoor je beter begrijpt waarom het dier op een bepaalde manier reageert. En hoe je het dier beter kunt benaderen of trainen. Maar het geeft ook inzicht in wat het dier nodig heeft om gelukkig te zijn of beter in zijn vel te zitten.

Cursus Astrologie bij dieren
Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken. Soms vraag je je als baasje van een dier bijvoorbeeld af; is mijn dier wel gelukkig? Ook hierin geeft het sterrenbeeld en de bijhorende karaktereigenschappen meer inzicht.

boek astrologie bij dieren

Zo ontdek je dat de kreeft, schorpioen en vissen watertypes zijn. Watertypes zijn over het algemeen gevoel-gericht. Dat houdt in dat bij een watertype alles via het gevoel binnenkomt en aan het gevoel getoetst wordt. Dingen worden dus getoetst of ze wel of niet goed aanvoelen. Terwijl dat voor bijvoorbeeld een vuurtype heel anders is.