Gratis e-book Communiceren met dieren

Gratis e-book

Bedankt voor je aanvraag voor het gratis e-book Communiceren met dieren. Je kunt het gratis e-book direct via deze link bekijken.

Wacht nog even voordat je wegklikt, want we hebben een speciale aanbieding die je niet wilt missen!

Met de kortingscode BoekCom kan je nu het boek Communiceren met dieren met € 5,- korting en zonder verzendkosten bestellen via deze link.

Dit boek is geschreven als naslagwerk van de cursus Communiceren met dieren. Het is bedoeld als gids op je pad naar het verkennen van de diepten van telepathische communicatie met dieren. Door middel van praktische tips, voorbeelden en oefeningen willen we je helpen om de subtiele taal van de ziel te leren begrijpen en spreken. Het boek bevat QR-codes die je met je telefoon kunt scannen, deze brengen je naar video’s met extra kennis ,tips en oefeningen

Ben jij ook benieuwd naar wat jouw dier jou te vertellen heeft?
De dieren helpen ons graag verder, we hoeven alleen maar te luisteren!
Hoe? Je leert het stap voor stap tijdens de online cursus Communiceren met dieren.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren, neem ik je in 39 videolessen stap voor stap mee op reis waarin je jezelf en de dierenwereld beter leert begrijpen.

Heb je naast de videolessen behoefte aan praktijk- en oefenmiddagen, dan ben je van harte welkom op de Communiceren met paarden oefenmiddagen.

omslag boek Communiceren met dieren van PaardenNatuurlijk