Healing

Een reading geeft je informatie,
Een healing geeft je ruimte,
Beide maken mogelijkheden zichtbaar zodat je kunt zijn wie je bent!

Iedereen heeft wel eens last van een blokkade in de energiestroom op het fysieke, emotionele, mentale of spirituele vlak. Samen kijken we welke blokkades er zijn, waar deze vandaan komen en hoe we deze kunnen helen. Zodat de energie weer vrij stromen zodat lichaam, geest en ziel weer in balans komen.

Dit is een proces van ontspannen en loslaten op een diep niveau, waardoor de energie weer gaat stromen en je lichaam wordt geholpen om zichzelf te helen. Een Healing maakt je vaak zelfverzekerder; je kunt stress en oude pijn loslaten en werken aan je persoonlijke groei.

Ik sta tijdens de behandeling achter je en leg mijn handen op of net iets boven je schouders. Bij een healing stem ik mijn energie af op jouw energie en geef ik via mijn handen de helende energie waardoor jouw energieniveau verhoogd waardoor het helingsproces op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in gang wordt gezet. Je brengt op die manier zelf jouw lichaam weer in balans.

Tijdens een behandeling houd je je kleding aan. Het kan zijn dat ik met momenten je voeten, kuiten, armen, nek of hoofd aanraak zodat de universele energie beter kan stromen en blokkades los kunnen worden gelaten. Er vindt geen aanraking plaats in intieme zones.

​Het is goed om te weten dat je tijdens de behandeling volledig bij bewustzijn bent en op onbewust niveau altijd zelf je grenzen bepaalt. Je laat los wat goed voor je is en geeft daarin je eigen tempo aan

De voordelen van een healing; stress verminderd, het help beter ontspannen, je komt beter in balans, blessures en wonden herstellen beter en sneller. Een healing in combinatie met een reading versterken elkaar.

Een healing geeft energie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Healing 30 minuten 35 euro
Healing en reading 60 minuten 65 euro

Healing Cirkel (groep)

De healing cirkel is voor iedereen die met energie of healing werkt en zijn of haar spirituele talenten verder wil uitdiepen. Of je nu beginnend of gevorderd bent, je bent van harte welkom om samen te oefenen, leren en ervaringen uit te wisselen. Iedere deelnemer werkt op zijn eigen niveau en naar eigen inzicht. Zo krijgt de beginner meer ervaring en vertrouwen en de gevorderde meer verdieping en nieuwe inzichten. Iedereen die met energie werkt en ervaringen willen uitwisselen is welkom.

Zie agenda en inspiratiebrieven voor data