Magische eenhoorns

Eenhoorns

Bijna iedereen weet of voelt wel dat er een grote energie om ons heen is waar we steun uit kunnen halen. De vorm die eraan gegeven wordt is voor iedereen verschillend, de een noemt het god, een ander het universum en weer een ander noemt het de engelen. Over de vorm is niet iedereen het eens maar waar iedereen het over eens is, is dat deze onzichtbare kracht er is om ons te helpen. Ik als paardenmeisje zie deze onzichtbare kracht als magische eenhoorns.

eenhoorns

De eenhoorns zijn altijd bij ons, echt elk moment van de dag. De eenhoorns zijn er om je te steunen wanneer je bang bent of wanneer je je verdrietig of ongelukkig voelt. De ontmoeting met jouw persoonlijke eenhoorn is als het weerzien van een oude vriend. In jaren niet gezien, maar zo vertrouwd. Je eenhoorn is je raadgever, maatje en je leraar. Het contact geeft je de mogelijkheid om spiritueel te groeien en brengt je verder op je levenspad.

Oude blokkades in ons hart kunnen onze spirituele groei tegenhouden, de eenhoorns kunnen ons helpen om deze blokkades op te ruimen en ons hart weer te openen om zo onvoorwaardelijke liefde te kunnen geven en ontvangen. Door het openen van je hart en de energie te laten stromen wordt de hartsverbinding met je persoonlijke engel krachtiger.

Advies van de eenhoorns

De eenhoorns kunnen ons alleen helpen wanneer we daar om vragen en hun advies ook daadwerkelijk bij ons levenspad hoort. De meeste mensen zitten vast in hun denken maar onbewust fluisteren de eenhoorns ons de hele dag boodschappen en adviezen in ons oor, maar durven we er niet goed op te vertrouwen of er naar te handelen omdat we ons teveel laten leiden door ons denken. Maar het kan ook zijn dat het advies van de eenhoorns onlogisch klinkt.

eenhoorns

Het kan dan helpen om eens een reading te laten doen. Zo kan je weer bewust worden van wat de engelen je te vertellen hebben en de boodschappen duidelijker krijgen. Want soms ben je zelf namelijk de remmende factor op je eigen geluk of om je dromen uit te laten komen. Dat moet je je even losmaken van je droom en iets anders gaan doen. Soms zijn we zo gefixeerd op ons doel dat we blind worden voor eventuele andere oplossingen. Als je op zoek bent naar een nieuwe job, kan je de hele dag het internet afspeuren naar een geschikte vacature. Maar soms vertellen de eenhoorns je op zo’n moment dat het goed is om met de hond te gaan wandelen. Op dat moment lijkt dat erg onlogisch. Maar juist als je naar dat stemmetje luistert, blijkt dat je tijdens het wandelen met de hond de buurman tegen komt die weet te vertellen dat ze bij hem op de zaak de perfecte vacature voor jou hebben. Als je dan niet naar de eenhoorns luistert maar blijft vastzitten aan je computer kom je dus nooit achter het bestaan van de vacature bij de buurman op de zaak……

magische eenhoorns

Luisteren

De eenhoorns geven je altijd het advies wat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Wat je uiteindelijk met hun advies doet is je eigen keus. Je bent zelf uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen leven, keuzes en je eigen geluk. Maar de eenhoorns geven je graag een duwtje in de juiste richting, je hoeft alleen maar te luisteren……..

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.