Reading en Healing

Healing en reading paard

Alles is energie….
Zowel mensen als dieren zijn opgebouwd uit energie en de ene mens of dier heeft meer energie dan de ander. Waneer jij zelf of je dier uit balans is, is er vaak iets meer energie nodig om weer in balans te komen. Een healing geeft je meer energie om zelf weer in balans te komen of om de genezing bij ziekte of een blessure te versnellen.

Een healing geeft energie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Bij een healing stem ik mijn energie af op het dier, dit kan in levende lijve maar ook op afstand via een foto, en via mijn handen geef ik de helende energie door aan het dier waardoor het energieniveau van het dier wordt verhoogd. Hierdoor worden lichaamsweefsels en cellen in staat gesteld hun oorspronkelijke structuur weer aan te nemen en het genezingsproces in gang gezet. 

Het lichaam heeft een grote kracht om zichzelf te genezen. Ieder levend organisme beschikt over een zelfgenezend vermogen. Denk maar aan een wondje; een wondje krijgt een korstje, het korstje verdwijnt en de huid is weer hersteld.

Bij een healing wordt ook gewerkt aan de mentale balans waardoor er tijdens of na een healing emoties vrij kunnen komen. Je ziet dat sommige dieren tijdens een healing bijvoorbeeld gaan gapen, trillen of schudden, dat kan geen kwaad omdat hiermee een proces van verwerken en loslaten wordt ingezet.

Omdat ik tijdens een healing diep contact heb met het dier, is er ruimte voor het uitwisselen van informatie waardoor ik een healing bijna altijd combineer met een reading (en een reading met een healing). Het zou namelijk een gemiste kans zijn om informatie die ik van het dier ontvang, niet te delen met de eigenaar. En wanneer ik tijdens een reading ontdek dat het dier ergens iets extra’s kan gebruiken is het fijn om een reading af te sluiten met een healing.

Een healing kun je geven bij de meest uiteenlopende klachten. Bij mentale klachten werkt het uitstekend, zeker in combinatie met een reading zodat het paard problemen, verdriet of trauma’s kan uiten.

De voordelen van een healing; stress verminderd, het dier kan beter ontspannen, dier komt beter in balans, blessures en wonden herstellen beter en sneller en ook niet onbelangrijk een healing in combinatie met een reading versterkt vaak de band tussen dier en eigenaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.