Communiceren met dieren, healing en reading paard

Bowentherapie paard healing en reading paarden

Healing en reading paard, communiceren met dieren

Bij een healing en/of reading van een paard den communiceren met dieren raait alles om energie. Alles is energie…. Zowel mensen als dieren zijn opgebouwd uit energie en de ene mens of dier heeft meer energie dan de ander. Wanneer jijzelf of je dier uit balans is, is er vaak iets meer energie nodig om weer in balans te komen. Een healing geeft je meer energie om zelf weer in balans te komen of om de genezing bij ziekte of een blessure te versnellen.

 

Een healing geeft energie op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Bij een healing stem ik mijn energie af op het dier, dit kan in levende lijve maar ook op afstand via een foto. Via mijn handen geef ik de helende energie door aan het dier waardoor het energieniveau van het dier wordt verhoogd. Hierdoor worden lichaamsweefsels en cellen in staat gesteld hun oorspronkelijke structuur weer aan te nemen en het genezingsproces in gang te zetten.

Het lichaam heeft een grote kracht om zichzelf te genezen. Ieder levend organisme beschikt over een zelfgenezend vermogen. Denk maar aan een wondje; een wondje krijgt een korstje, het korstje verdwijnt en de huid is weer hersteld.

Combinatie Reading en Healing

Bij een healing wordt ook gewerkt aan de mentale balans waardoor er tijdens of na een healing emoties vrij kunnen komen. Je ziet dat sommige dieren tijdens een healing bijvoorbeeld gaan gapen, trillen of schudden. Dat kan geen kwaad omdat hiermee een proces van verwerken en loslaten wordt ingezet.

lymfedrainage paard

Omdat ik tijdens een healing diep contact heb met het dier, is er ruimte voor het uitwisselen van informatie. Daarom combineer ik een healing bijna altijd met een reading (en een reading met een healing). Het zou namelijk een gemiste kans zijn om informatie die ik van het dier ontvang, niet te delen met de eigenaar. En wanneer ik tijdens een reading ontdek dat het dier ergens iets extra’s kan gebruiken is het fijn om een reading af te sluiten met een healing.

Een healing kan je geven bij de meest uiteenlopende klachten. Bij mentale klachten werkt het uitstekend, zeker in combinatie met een reading zodat het paard problemen, verdriet of trauma’s kan uiten.

De voordelen van een healing; stress verminderd, het dier kan beter ontspannen, dier komt beter in balans, blessures en wonden herstellen beter en sneller. Een healing in combinatie met een reading versterkt vaak de band tussen dier en eigenaar.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren help ik jou ontdekken wat jouw dier(en) jou te vertellen hebben.


Download hier het gratis e-book over Communiceren met dieren
Bestel hier het boek Communiceren met dieren
Bestel hier het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren
Bekijk hier de cursus Communiceren met dieren

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.