Healing en reading paard

Alles is energie. Wij mensen bestaan ook uit energie en de ene persoon heeft meer energie dan de ander. Waneer je zelf uit balans bent en iets meer energie nodig hebt om weer in balans te komen, geeft een healing je meer energie om zelf weer in balans te komen of om genezing te versnellen.

Een healing werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Bij een healing stem mijn energie af op het paard en via mijn handen bereikt de helende energie het paard waardoor het energieniveau van het paard wordt verhoogd. Hierdoor worden lichaamsweefsels en cellen in staat gesteld hun oorspronkelijke structuur weer aan te nemen en het genezingsproces in gang gezet.

Het lichaam heeft een grote kracht om zichzelf te genezen. Ieder levend organisme beschikt over dit zelfgenezend vermogen. Denk maar aan een wondje; een wondje krijgt een korstje, het korstje verdwijnt en de huid is weer hersteld.

Bij een healing wordt ook gewerkt aan de mentale balans waardoor tijdens of na een healing emoties los kunnen komen. Je ziet dat paarden tijdens een healing bijvoorbeeld gaan gapen, trillen of schudden, dat kan geen kwaad omdat hiermee een proces van verwerken en loslaten wordt ingezet.

Omdat ik tijdens een healing diep contact heb met het paard, is er ruimte voor het uitwisselen van informatie waardoor ik een healing bijna altijd combineer met een reading. Het zou namelijk een gemiste kans zijn om informatie die ik van het paard ontvang, niet te delen met de eigenaar.

Een healing kun je geven bij de meest uiteenlopende klachten. Bij mentale klachten werkt het uitstekend, zeker in combinatie met een reading zodat het paard problemen, verdriet of trauma’s kan uiten.

De voordelen van een healing; stress verminderd, paard kan beter ontspannen, paard komt beter in balans, blessures en wonden herstellen beter en sneller en ook niet onbelangrijk een healing in combinatie met een reading versterkt vaak de band tussen paard en eigenaar.

Een healing is een mooie aanvulling maar zeker geen vervanging van een medische behandeling. Als een paard ziek is, bel je natuurlijk altijd eerst de dierenarts. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *