communiceren met dieren

Communiceren met dieren zweverig?

communiceren met dieren

Is communiceren met dieren niet heel zweverig? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg wanneer ik mensen vertel dat ik readings doe van dieren en mensen zelf ook leer hoe ze kunnen communiceren met dieren. Het antwoord is Ja en Nee…

Ja, wanneer je dingen als mediteren, luisteren naar je eigen gevoel en in je kracht staan, zweverig vind.

Nee, want ondanks dat we met de kracht van meditatie je helpen om je hoofd leeg te maken en weer naar je eigen gevoel te luisteren, blijven we met beide voeten stevig op de grond staan. Want dat stevig met je beide voeten op de grond staan is belangrijk tijdens het communiceren met dieren om precies te weten welke emoties en gevoelens van jouwzelf en van het dier zijn.

Als je zweverig bent en niet met beide voeten op de grond staat ben je niet in staat om een goede reading te doen. Daarom besteden we tijdens de cursus communiceren met dieren veel aandacht aan het goed beschermen van je eigen energie zodat je goed weet wie je zelf bent, meer in jezelf gaat geloven en er ruimte ontstaat om te zijn wie jij bent.

Sceptici zullen er altijd zijn. Sceptisch zijn kan goed zijn om te voorkomen dat je dingen doet die niet bij jou passen. Maar soms zijn sceptici gewoon bang om ergens in te geloven omdat ze onzeker zijn en uit angst voor teleurstelling.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren leer je op een nuchtere manier hoe je bij je zelf kunt blijven, weet welke emoties bij jou horen of bij iemand anders en krijg je meer zelfvertrouwen in je eigen kunnen.

Hier vindt je een overzicht met de verschillende cursussen die je bij ons kunt volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *