Reading en Healing

Communiceren met dieren zweverig?

communiceren met dieren

Is communiceren met dieren niet heel zweverig? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg wanneer ik mensen vertel dat ik readings doe van dieren maar mensen zelf ook leer hoe ze kunnen communiceren met dieren. Het antwoord of communiceren met dieren zweverig is, is Ja en Nee…

Ja, wanneer je dingen als mediteren, luisteren naar je eigen gevoel en in je kracht staan, zweverig vind.

Nee, want ondanks dat we met de kracht van meditatie je helpen om je hoofd leeg te maken en weer naar je eigen gevoel te luisteren, blijven we tijdens het communiceren met dieren met beide voeten stevig op de grond staan. Want dat stevig met je beide voeten op de grond staan is belangrijk tijdens het communiceren met dieren om precies te weten welke emoties en gevoelens van jouwzelf en van het dier zijn.

Als je zweverig bent en niet met beide voeten op de grond staat ben je niet in staat om een goede reading te doen. Daarom besteden we tijdens de cursus communiceren met dieren veel aandacht aan het goed beschermen van je eigen energie zodat je goed weet wie je zelf bent, meer in jezelf gaat geloven en er ruimte ontstaat om te zijn wie jij bent. En wat mij betreft is dat helemaal niet zweverig.

Sceptici zullen er altijd zijn. En dat is goed, sceptici zorgen ervoor dat we soms een tegengeluid horen waardoor we ons eigen denken en handelen nog eens bekijken om te zien of we nog integer bezig zijn. Zelf sceptisch zijn is goed om zo te voorkomen dat je dingen doet die niet bij jou passen. Maar soms zijn sceptici gewoon bang om ergens in te geloven omdat ze onzeker zijn en uit angst voor teleurstelling. Dus zorg dat je ten alle tijden eerlijk blijft tegen jezelf en besef, ieder mens heeft zijn eigen waarheid en laten we proberen om ieder mens daarin in zijn waarde te laten.

Tijdens de cursus Communiceren met dieren leer ik je hoe je op een nuchtere manier bij jezelf kunt blijven, hoe je weet welke emoties bij jou horen of bij iemand anders en help ik je meer vertrouwen in je eigen kunnen te krijgen.

Hier vindt je een overzicht met de verschillende cursussen die je bij ons kunt volgen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.