...

Paarden en aromatherapie; ceder

Ceder voor paarden

Ceder voor paarden wordt vooral gebruikt bij dieren die wat nerveus zijn, het werkt sterk harmoniserend. Paarden reageren eigenlijk altijd positief op de geur van ceder. De geur van ceder geeft moed en helpt angstige of schrikachtige dieren. Vooral wanneer dieren wat nerveus of angstig zijn geworden na een vervelende ervaring.

Het is dus vooral de geur die veel goed doet voor paarden. Je kan zelf een onrustig paard helpen door een halve liter water met 20 druppels cederolie en een beetje honing mengen in een plantenspuit, wanneer je dit 2 keer per dag op de muren van de stal spuit zal het paard zich door de geur van ceder, rustiger en beter in zijn vel gaan voelen.

geneeskracht ceder voor paarden

Ceder helpt het paard om weer te aarden en het leven te aanvaarden zoals het is. Het geeft moed en helpt om het zelfvertrouwen weer terug te vinden.

pony en paard drinken water

Ook kun je 1 ml (druppels) aan 50 ml jojoba olie toevoegen en de borst van het paard mee masseren. Fijn bij paarden die door omstandigheden tijdelijk hun zelfvertrouwen kwijt zijn.

Bij paarden maken we er eigenlijk geen gebruik van omdat er oliën zijn die beter werken maar ceder kan ook gebruikt worden bij huidproblemen als antihistaminicum of bij vochtophopingen.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Aromatherapie paard e-book

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.