Communiceren met dieren, chakra's astrologie, kruiden voor paarden

Paarden Natuurlijk

Kruiden voor paarden en communiceren met dieren

Gratis e-book, Het sterrenbeeld van je dier

Het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier, is een korte kennismaking met de 12 verschillende sterrenbeelden en de bijhorende elementen. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe en waarom het dier denkt en reageert. Maar het geeft je ook informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier. Het sterrenbeeld van je dier leert je, hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

Boek en cursus over de astrologie en het sterrenbeeld van je dier

In het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier, leer je meer over de 12 verschillende sterrenbeelden en bijhorende elementen. In het boek Astrologie bij dieren en de online cursus Astrologie bij dieren gaan we daar dieper op in. Je leert kort over de karaktereigenschappen en de sterke- en zwakke punten van het dier. Hierdoor begrijp je beter waarom het dier op een bepaalde manier reageert, en hoe je het dier beter kunt benaderen of trainen. Maar het geeft ook inzicht in wat het dier nodig heeft om gelukkig te zijn of beter in zijn vel te zitten.

Wanneer je je gegevens invult, ontvang je een mail met daarin de link naar het gratis e-book.

gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Dit e-book is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.