Gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

Gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier

cursus astrologie bij dierenBen je nieuwsgierig naar hoe de kosmos de persoonlijkheid en het gedrag van dieren beïnvloedt? Ontdek de fascinerende wereld van astrologie bij dieren in ons gratis e-book!

Het gratis e-book Het sterrenbeeld van je dier, is een korte kennismaking met de 12 verschillende sterrenbeelden en de bijhorende elementen. Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe en waarom het dier denkt en reageert. Maar het geeft je ook informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier. Het sterrenbeeld van je dier leert je, hoe je het beste met het dier kan (samen)werken.

In dit gratis e-book leer je:

  • De basisprincipes van astrologie en hoe ze van toepassing zijn op dieren
  • Hoe je het sterrenbeeld van je dier kunt bepalen
  • De karaktereigenschappen en gedragskenmerken van verschillende dierenriemtekens
  • Praktische tips om het welzijn van je dier te optimaliseren op basis van hun astrologische profiel
  • Hoe je astrologie kunt gebruiken om een diepere band met je dier op te bouwen
  • En nog veel meer!

Dit e-book is perfect voor dierenliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de unieke persoonlijkheden van dieren vanuit een astrologisch perspectief.

Het e-boek laat je in het kort kennismaken met de astrologie bij dieren, In het boek Astrologie bij dieren en de cursus Astrologie bij dieren leer ik je nog veel meer over de elementen en dierenriemtekens, hoe deze het gedrag en gezondheid van je dier kunnen beïnvloeden en hoe je je dier het gelukkig houd.

Hoe ontvang je het gratis e-book?
Vul het onderstaande formulier in met je naam en e-mailadres, en we sturen je direct een downloadlink voor het e-book!

Dit e-book is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.