...

Gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in het gratis e-book over De 8 chakra’s bij dieren. Chakra’s vertellen ons meer over de welzijn van het dier. In dit gratis e-boek behandel ik kort de acht chakra’s bij dieren.

In het gratis e-book vertel ik je in het kort wat chakra’s zijn en waar ze voor staan. In tegenstelling tot mensen die 7 chakra’s hebben, hebben dieren 8 chakra’s.

gratis e-book de 8 chakra's bij dieren

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het E-book Chakra’s bij paarden.

Boek Chakra’s bij dieren

Wanneer je ervaring hebt met het luisteren naar je eigen gevoel of al een cursus communiceren met dierenhebt gevolgd, is het boek Chakra’s bij dieren of de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap, met de acht chakra’s heb je een routekaart die je afgaat tijdens je reading en of healing.

Cursus chakra's bij dieren

Online cursus Chakra’s bij dieren

Tijdens de online cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt. Ook neem ik je stap voor stap mee in een reading van de chakra’s bij verschillende dieren zodat je precies weet wat je moet doen tijdens een chakrareading.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.