Gratis e-book Ontdek de 8 chakra’s bij dieren

Ontzettend leuk dat je interesse hebt in het gratis e-book over De 8 chakra’s bij dieren. Chakra’s vertellen ons meer over de welzijn van het dier. In dit gratis e-boek behandel ik kort de acht chakra’s bij dieren.

In tegenstelling tot mensen die 7 chakra’s hebben, hebben dieren 8 chakra’s. In het gratis e-book leer je meer over de 8 chakra’s bij dieren, ik vertel je in het kort wat chakra’s zijn en waar ze voor staan.

Ben je benieuwd naar de energiecentra van dieren en hoe deze van invloed zijn op hun welzijn? Leer meer over de 8 chakra’s bij dieren en hoe je hun gezondheid en geluk kunt ondersteunen met ons gratis e-book!

In dit e-book leer je:

  • De basisprincipes van chakra’s bij dieren en hoe ze werken
  • Praktische tips om de chakra’s van je huisdier in balans te brengen
  • Het herkennen van onevenwichtigheden in de chakra’s van dieren
  • En nog veel meer!

Dit e-book is bedoeld voor dierenliefhebbers, eigenaren van huisdieren, dierenverzorgers, en iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van het welzijn van dieren door middel van energetische healing.

Het boek laat je in het kort kennismaken met de 8 chakra’s bij dieren, in de cursus Chakra’s bij dieren leer ik je nog veel meer over de chakra’s bij dieren, hoe deze het gedrag en gezondheid van je dier beïnvloeden en hoe je de chakra’s weer in balans kunt brengen en helen.

Hoe ontvang je het gratis e-book?
Vul gewoon het onderstaande formulier in met je naam en e-mailadres, en we sturen je direct een downloadlink voor het e-book!

gratis e-book de 8 chakra's bij dieren

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het E-book Chakra’s bij paarden.

Boek Chakra’s bij dieren

Wanneer je ervaring hebt met het luisteren naar je eigen gevoel of al een cursus communiceren met dieren hebt gevolgd, is het boek Chakra’s bij dieren of de online cursus Chakra’s bij dieren een interessante aanvulling. De acht chakra’s staan elk voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap, met de acht chakra’s heb je een routekaart die je afgaat tijdens je reading en of healing.

Cursus chakra's bij dieren

Online cursus Chakra’s bij dieren

Tijdens de online cursus Chakra’s bij dieren, leer ik je chakra voor chakra hoe je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid krijgt. Ook neem ik je stap voor stap mee in een reading van de chakra’s bij verschillende dieren zodat je precies weet wat je moet doen tijdens een chakrareading.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.