Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren

Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren

Het maakt niet uit of je pas begint of al langer communiceert met dieren, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist en elke reading die je doet, leer je weer wat nieuws. In het inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren kan je je leerproces bijhouden, daarnaast staan er praktische tips in over het communiceren met dieren.

boeken Inspiratie- en werkboek communiceren met dieren
Inspiratie en werkboek communiceren met dieren

Petra Zilverberg van PaardenNatuurlijk: “Ik houd van schriften, mappen, stickers, stiften, potloden, enz….. Alles waar ik mijn gedachten op vrolijke wijze van me af kan schrijven. Want wanneer je je gedachten opschrijft ontstaat er ruimte in je hoofd voor nieuwe dingen. Ook vind ik het leuk om de readings die ik gedaan heb bij te houden zodat ik mijn successen kan vieren en mijn persoonlijke ontwikkeling daarin zichtbaar is. Ik hield eerst alles bij in een schrift en probeerde de boel dan op te vrolijken met foto’s, kleuren en stickers. Omdat dat alles best veel werk is om te doen, bedacht ik het inspiratie- en werkboek Communiceren, waarin jij en ik onze successen kunnen bijhouden en vieren.”

Inhoud

Op de invulpagina’s zie je links gekleurde stippen staan, deze staan voor de kleuren van de chakra’s. Wanneer je met chakra’s werkt kan je per chakra je bevindingen opschrijven. Degene die nog niet met chakra’s werken, vinden meer informatie over de chakra’s (maar ook over astrologie en de 4 elementen) in het Inspiratie- en werkboek.

Boek communiceren met dieren

Het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren, is een klein naslagwerk met tips, korte visualisaties en inspiratiepagina’s. In het boek staan 30 invulformulieren verdeeld over 2 pagina’s. In het boek staan QR-codes die je met je telefoon kunt scannen, deze brengen je naar extra informatie, tips en oefeningen. Het Inspiratie- en werkboek Communiceren met dieren, is mooie aanvulling op de cursus Communiceren met dieren of cursus Chakra’s bij dieren.

Ervaringen van anderen:

Lisa; “Handig boek om mee te nemen wanneer ik naar de dieren toe ga. Door de ringband is het boek makkelijk in gebruik en heb ik de invulformulieren en tips en tricks snel bij de hand”.

Ilse; “Leuk ook dat de chakra’s kort beschreven staan in het boek. Met de informatie en tips uit het boek heb ik mijn readings meer inhoud kunnen geven.”.

Het boek is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Geniet van je leerproces en vier je successen!

Praktisch:

Afmeting boek: 24 x 21 cm
Aantal pagina’s: 92
Prijs: 28,50 inclusief verzenden

Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.