...

Cursus Astrologie bij dieren

Tijdens de online cursus Astrologie bij dieren worden o.a. de verschillende sterrenbeelden en elementen besproken.

Cursus astrologie bij dieren

Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken. Soms vraag je je als baasje van een dier bijvoorbeeld af; is mijn dier wel gelukkig? Ook hierin geeft het sterrenbeeld en de bijhorende karaktereigenschappen meer inzicht.

Astrologie bij dieren

Tijdens de cursus Astrologie bij dieren leer je meer over de sterrenbeelden en bijbehorende elementen. Je leert over de karaktereigenschappen, sterke en zwakke punten van het dier, waardoor je beter begrijpt waarom het dier op een bepaalde manier reageert. En hoe je het dier beter kunt benaderen of trainen. Maar het geeft ook inzicht in wat het dier nodig heeft om gelukkig te zijn of beter in zijn vel te zitten.

cursus astrologie bij dieren

Zo leer je onder andere tijdens de cursus dat de kreeft, schorpioen en vissen watertypes zijn. Watertypes zijn over het algemeen gevoel-gericht. Dat houdt in dat bij een watertype alles via het gevoel binnenkomt en aan het gevoel getoetst wordt. Dingen worden dus getoetst of ze wel of niet goed aanvoelen. Terwijl dat voor bijvoorbeeld een vuurtype heel anders is.

Wanneer je meer inzicht hebt in het sterrenbeeld en de bijbehorende karaktertrekjes van een dier, is het ook gemakkelijker om hier mee om te gaan maar ook om gemakkelijker om deze karaktertrekjes van je dier (of van jezelf) te accepteren.

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ervaringen van anderen:

Marit; “De cursus en Petra hebben me geholpen toen ik even niet meer wist wat te doen met het gedrag van mijn paard.”

Alette; “Nu ik begrijp hoe mijn dier denkt, kan ik daar veel gemakkelijker op inspelen en mee omgaan. Het heeft onze band verbetert”

Ria; “Ik gebruik de astrologie in mijn hondenschool bij het trainen van honden maar ook om hondenbaasjes meer inzicht te geven in het karakter van hun hond”.

Praktisch:

De cursus kost €225,00 en bestaat uit 18 videolessen en een werkboek.
Bij de cursus ontvang je de e-book versie van het boek Astrologie bij dieren gratis
Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail vragen te stellen.
Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en de video’s indien gewenst opnieuw te bekijken.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

Voorbeeld uit de praktijk, cursus astrologie bij dieren

Mijn vriendin had een hond met het sterrenbeeld boogschutter. Een ontzettend leuke en energieke hond. Mijn vriendin woonde met haar man in een huis met grote tuin waar het dier veel bewegingsvrijheid had.

Na de scheiding kwam mijn vriendin met de hond op een appartement zonder tuin te wonen. Het dier kon daar zijn energie niet meer kwijt en we zagen de hond beetje bij beetje ongelukkiger worden.

Mijn vriendin was zo groots om de hond terug te doen naar de fokker. Deze wilde de hond vanwege zijn goede stamboom graag terug voor de fokkerij. De fokker woont op een prachtige boerderij met veel ruimte waar de hond zijn energie weer kwijt kan, zichzelf kan zijn en nu duidelijk een stuk gelukkiger is.

Dat betekent natuurlijk niet, dat je wanneer je op een appartement woont, je beter geen hond of een geen boogschutter hond kan of mag hebben. Maar wel dat je je leven voor het geluk van je dier, min of meer moet aanpassen. 

Dierentolk hond

Een hond met bijvoorbeeld het sterrenbeeld stier, zou veel beter bij mijn vriendin in haar nieuwe situatie gepast hebben, omdat die veel minder behoefte heeft aan beweging.

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.