Boek Astrologie bij dieren

Het maakt niet wie je bent of wat je doet, je bent nooit uitgeleerd. Van elk dier wat je pad kruist, leer je weer wat nieuws. In het boek Astrologie bij dieren worden onder andere de 12 sterrenbeelden en elementen besproken.

Het sterrenbeeld van een dier bepaalt voor een groot deel hoe het dier denkt en reageert. Het geeft je informatie over de karaktereigenschappen, talenten, sterke en of zwakke punten van het dier en hoe je het beste met het dier kan (samen)werken. Soms vraag je je als baasje van een dier bijvoorbeeld af; is mijn dier wel gelukkig? Ook hierin geeft het sterrenbeeld en de bijhorende karaktereigenschappen meer inzicht.

 

In het boek Astrologie bij dieren beschrijft Petra Zilverberg onder andere de 12 sterrenbeelden en bijbehorende elementen. Je leert meer over de karaktereigenschappen en de sterke- en zwakke punten van het dier, waardoor je beter begrijpt waarom het dier op een bepaalde manier reageert. En hoe je het dier beter kunt benaderen of trainen. Maar het geeft ook inzicht in wat het dier nodig heeft om gelukkig te zijn of beter in zijn vel te zitten.

boek astrologie bij dieren
boek astrologie bij dieren

Zo ontdek je dat de kreeft, schorpioen en vissen watertypes zijn. Watertypes zijn over het algemeen gevoel-gericht. Dat houdt in dat bij een watertype alles via het gevoel binnenkomt en aan het gevoel getoetst wordt. Dingen worden dus getoetst of ze wel of niet goed aanvoelen. Terwijl dat voor bijvoorbeeld een vuurtype heel anders is.

Wanneer je meer inzicht hebt in het sterrenbeeld en de bijbehorende karaktertrekjes van een dier, is het ook gemakkelijker om hier mee om te gaan maar ook om gemakkelijker om deze karaktertrekjes van je dier (of van jezelf) te accepteren.

Het boek Astrologie bij dieren is een mooie aanvulling op de cursus Astrologie bij dieren

Ervaringen van anderen:

Alette; “Nu ik begrijp hoe mijn dier denkt, kan ik daar veel gemakkelijker op inspelen en mee omgaan. Het heeft onze band verbetert”

Ria; “Ik gebruik de astrologie in mijn hondenschool bij het trainen van honden maar ook om hondenbaasjes meer inzicht te geven in het karakter van hun hond”.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Praktisch:

Afmeting boek: 24 x 21 cm
Aantal pagina’s: 66
Prijs: € 27,50 inclusief verzenden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.