Chakra's

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Het zijn zogenaamde ‘knooppunten’ waar ervaringen, emoties en belevingen in opgeslagen worden. Het lezen van de chakra’s doe je door met je hand iets boven het lichaam van het dier, of door je hand losjes op het dier te leggen en het energieveld te voelen. In het energieveld kan je voelen hoe het met het chakra gesteld is, of er veel of weinig energie zit. Door het stellen van gerichte vragen kan je ontdekken hoe het met het dier gaat zowel lichamelijk als emotioneel.

Met de acht chakra’s heb je een routekaart in handen welke je afgaat tijdens je reading. In het boek en tijdens de cursus, leer ik je chakra voor chakra, hoe je een compleet beeld van het karakter en de gezondheid van het dier krijgt.Ervaringen van anderen:

Noortje; “Interessant om te weten waar elk chakra voor staat en welke problemen daaraan gekoppeld kunnen worden”

Elisabeth; “Mijn readings gingen altijd van de hak op de tak, nu met de chakra’s heb ik een lijstje wat ik punt voor punt afga. Hierdoor zijn mijn readings ook secuurder en completer geworden”.

Het boek is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Praktisch:
Afmeting boek: 24 x 21 cm
Aantal pagina’s: 62
Prijs: € 26,50 inclusief verzenden
Vandaag bestellen is vandaag verzendenLaat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.