Cursus Chakra’s bij dieren

Wat leer je tijdens de cursus Chakra’s bij dieren?

Elk chakra staat voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de chakra’s heb je een routekaart die je afgaat tijdens je reading, zo krijg je een compleet beeld van het karakter en de gezondheid van het dier.

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Het zijn zogenaamde ‘knooppunten’ waar ervaringen, emoties en belevingen in opgeslagen worden. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties en is te stimuleren door bijvoorbeeld healing en massage. Het lezen van de chakra’s doe je door met je hand iets boven het lichaam van het dier of je hand losjes op het dier te leggen en het energieveld te voelen. In het energieveld kun je voelen hoe het met het chakra gesteld is, of er veel of weinig energie zit en je kan door middel van gerichte vragen ontdekken hoe het met het dier gaat.

5e chakra Keelchakra paard
Cursus chakra's bij dieren

Tijdens de cursus neem ik je chakra voor chakra mee in een reading. Ik vertel je per chakra welke karaktereigenschappen en lichaamsfuncties bij het desbetreffende chakra horen. Zo weet je wanneer je het verhaal van dier hoort, welke chakra’s je extra aandacht moet geven. Ook weet je welke chakra’s extra energie kunnen gebruiken dmv bijvoorbeeld een healing of een massage. Tijdens de cursus gaan we oefenen op foto’s van verschillende dieren en mag je me altijd een berichtje sturen voor feedback of wanneer je nog vragen hebt.

De cursus bestaat uit 27 videolessen. Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail al je vragen te stellen. Je kunt de cursus in eigen tempo doen en de video’s indien gewenst opnieuw bekijken. Tijdens de cursus doe je readings op foto’s van verschillende dieren. Deze oefeningen kan je ook gebruiken voor je eigen readings.

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ervaringen van anderen:

Annemarie; “Met de cursus en Petra haar hulp, wist ik welke chakra’s ik kon behandelen bij onze angstige hond om hem rustiger te krijgen.”

Alette; “Nu ik begrijp hoe mijn dier denkt, kan ik daar veel gemakkelijker op inspelen en mee omgaan. Het heeft onze band verbetert”

Vicky; “Leuke en interessante cursus, Petra legt de dingen duidelijk uit”.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Praktisch:
De cursus kost €250,00 en bestaat uit 27 videolessen. Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail al je vragen te stellen. Je kan de cursus in je eigen tempo doen en de video’s indien gewenst opnieuw te bekijken. Tijdens de cursus doe je readings op foto’s van verschillende dieren. Deze oefeningen kan je ook gebruiken voor je eigen readings.

Chakra reading en healing
e-book chakra's bij dieren

Boek Chakra’s bij dieren

In het boek Chakra’s bij dieren, leer je meer over de acht chakra’s bij dieren. Wanneer je al ervaring hebt met het communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is het boek of de de online cursus “Chakra’s bij dieren” een interessante aanvulling.

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.