Chakra's

Cursus Chakra’s bij dieren

Wanneer je al ervaring hebt met communiceren met dieren of het luisteren naar je gevoel, is de cursus Chakra’s bij dieren, een interessante aanvulling. De cursus helpt je stap voor stap om in contact met je gevoel te komen en tijdens een reading een compleet beeld van het dier te krijgen.


Wat leer je tijdens de cursus Chakra’s bij dieren?

Elk chakra staat voor een ander lichaamsdeel en karaktereigenschap. Met de chakra’s heb je een soort van routekaart die je afgaat tijdens je reading, zo krijg je een compleet beeld van het dier, het karakter en de gezondheid.

Keel paard

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Het zijn zogenaamde ‘knooppunten’ waar ervaringen, emoties en belevingen in opgeslagen worden. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties en is te stimuleren door bijvoorbeeld healing en massage. Het lezen van de chakra’s doe je door met je hand iets boven het lichaam van het dier of je hand losjes op het dier te leggen en het energieveld te voelen. In het energieveld kun je voelen hoe het met het chakra gesteld is, of er veel of weinig energie zit en je kan door middel van gerichte vragen ontdekken hoe het met het dier gaat.Cursus chakra's bij dieren

Tijdens de cursus neem ik je chakra voor chakra mee in een reading. Ik vertel je per chakra welke karaktereigenschappen en lichaamsfuncties bij het desbetreffende chakra horen. Zo weet je wanneer je het verhaal van dier hoort, welke chakra’s je extra aandacht moet geven. Ook weet je welke chakra’s extra energie kunnen gebruiken dmv bijvoorbeeld een healing of een massage. Tijdens de cursus gaan we oefenen op foto’s van verschillende dieren en mag je me altijd een berichtje sturen voor feedback of wanneer je nog vragen hebt.

Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail al je vragen te stellen. Je kunt de cursus in eigen tempo doen en de video’s indien gewenst opnieuw te bekijken. Tijdens de online cursus doe je readings op foto’s van verschillende dieren.

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ervaringen van anderen

Annemarie; “Met de cursus en Petra haar hulp, wist ik welke chakra’s ik kon behandelen bij onze angstige hond om hem rustiger te krijgen.”

Alette; “Nu ik begrijp hoe mijn dier denkt, kan ik daar veel gemakkelijker op inspelen en mee omgaan. Het heeft onze band verbetert”

Vicky; “Leuke en interessante cursus, Petra legt de dingen duidelijk uit”.

De cursus wordt gegeven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

ik en fred

Praktisch:

De cursus kost €225,00 en bestaat uit 20 videolessen en een werkboek.
Bij de cursus ontvang je de digitale versie van het boek Chakra’s bij dieren gratis.
Je houdt 1 jaar lang toegang tot de cursus en de mogelijkheid om via de mail vragen te stellen.
Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en de video’s indien gewenst opnieuw te bekijken.


Voorbeeld uit de praktijk

hartchakra paard

Leuk om zelf eens bij je dier te kijken of je de hartchakra kunt voelen. Sluit je ogen en adem een paar keer rustig diep in en weer langzaam uit. Wanneer je voelt dat he helemaal ontspannen bent, leg je zachtjes je linkerhand op de borst van het dier. Stel je je dan voor dat er vanuit de borst van het dier een lichtstraal ontstaat. Wanneer je een brede lichtstraal van energie vanuit het hart voelt, heeft het dier een open hart en staat het open voor andere dieren en mensen. Wanneer het dier eenkennig of wantrouwig is, kan het zijn dat je een smalle lichtstraal van energie voelt. Tijdens de cursus leer ik je per chakra te voelen of een chakra open of gesloten is, en hoe we het dier kunnen helpen om de energie weer in balans te laten stromen. 

Nieuwsgierig geworden? In de cursus leg ik je alles chakra voor chakra uit!