...
Communiceren met dieren, chakra's astrologie, kruiden voor paarden

Paarden Natuurlijk

Kruiden voor paarden en communiceren met dieren

Mineralen voor paarden; veendrenkstof

Veendrenkstof , mineralen voor paarden

Veendrenkstof is zoals de naam al doet vermoeden een vorm van veen. Veendrenkstof is een zuiver natuurproduct, het bestaat uit verteringsresten van verschillende soorten bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. Het is rijk aan mineralen maar bevat nauwelijks zout en is daarmee een mooie aanvulling op de andere mineralen in het mineralenbuffet.

Het is rijk aan goed opneembare organische minerale bestanddelen en huminezuren. Daarnaast bevat veendrenkstof naast kiezelzuur (silicium), in kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink en andere sporenelementen.

Van de organische stoffen in veendenkstof, zijn de huminezuren heel belangrijk. Huminezuren werken sterk absorberend en binden gifstoffen en afvalstoffen, die vervolgens worden afgevoerd door het lichaam. Het heeft een positief effect op de darmflora, leverfuntie en de maag- en darmslijmvliezen. Het zorgt voor een betere opname van voedingstoffen.

mineralenbuffet paard mineralen voor paarden veendrenkstof

Door het positieve effect op de gezondheid van de huid en vacht is veendenkstof ook goed te gebruiken bij paarden met zomereczeem of andere huid- en vachtproblemen. Veendrenkstof kan het hele jaar door gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Petra Zilverberg

Paarden Natuurlijk

e-book kruiden voor paarden

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.