Mineralen voor paarden; diatomeeënaarde

Diatomeeënaarde voor paarden

Diatomeeënaarde is bekend onder verschillende namen zoals kiezelaarde, kiezelgur, silicium(dioxide), silicea, E551 en opgelost in water als kiezelzuur. Diatomeeënaarde bevat dus veel silicium / kiezel.

 

Diatomeeënaarde voor paarden

Silicium

Silicium is onmisbaar in het paardenlichaam, je vindt het terug in het bindweefsel, botten, kraakbeen, pezen, huid, haar, hoeven, bloed, lymfevaten, lever, nieren en longen. Het verstevigt en versterkt het gehele lichaam.

Diatomeeënaarde verbetert de opname van voedingsstoffen in het lichaam. Voorkomt het eten of likken van zand door paarden. Helpt afvalstoffen afvoeren uit het lichaam. Ondersteunt de maag en darmwand.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

e-book kruiden voor paarden

Ontdek hier onze cursussen en boeken van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.