...

Boek Kruiden voor paarden

Boek kruiden voor paarden

Bomen, planten, kruiden, mineralen buffet en aromatherapie voor paarden

Boek kruiden voor paarden PaardenNatuurlijkMet bomen, planten, kruiden, het mineralen buffet en aromatherapie kan je de gezondheid van je paard op een natuurlijke manier ondersteunen met de kracht van de natuur. Ze kunnen helpen de spijsvertering ondersteunen, het immuunsysteem versterken, de gezondheid van de luchtwegen bevorderen, pijn in spieren en gewrichten verminderen, de conditie van de vacht verbeteren en stress en angst verlichten. In tegenstelling tot synthetische middelen zijn bomen, planten, kruiden, mineralen en essentiële oliën vaak zacht voor het systeem en kunnen ze helpen om de natuurlijke balans in het lichaam van je paard te behouden.

Boek kruiden voor paarden van PaardenNatuurlijkIn het boek Kruiden voor paarden, bespreekt Petra Zilverberg verse en gedroogde kruiden, aromatherapie, het mineralen buffet en hoe je deze kunt inzetten voor je paard. Achterin het boek vind je diverse aromatherapie recepten die je zelf eenvoudig kunt maken.

Bomen, planten en kruiden zijn een mooie aanvulling om de gezondheid van je paard op een natuurlijke manier te ondersteunen. Maar wanneer je paard ziek is, bel je natuurlijk het beste de dierenarts. Alleen een dierenarts kan en mag een diagnose stellen en een behandelplan maken.

Ervaringen van anderen:

Patrick: “Ik heb geen eigen paard maar werk wel regelmatig met aromatherapie bij dieren. In het boek Kruiden voor paarden stonden veel aanvullende tips die ik zeker ga proberen”

Tessa: “Leuk en inspirerend boek, in een ruk uitgelezen”.

Het boek is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten en kruiden voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Praktisch:
Afmeting boek: 24 x 21 cm
Aantal pagina’s: 96
Prijs: € 32,50 inclusief verzenden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.