mineralen en vitaminen voor paarden

Mineralen voor paarden

Er zijn 2 soorten mineralen. Je hebt bouwstoffen voor het lichaam zoals calcium, magnesium. fosfor en natriumchloride. Deze zorgen voor een goede botstructuur, vochtregulatie, zouthuishouding, enzovoort. Daarnaast heb je spoorelementen. Denk aan koper, zink en selenium. Spoorelementen zijn een. noodzakelijk onderdeel van enzymen en zorgen ervoor dat processen goed verlopen. Je kan het ene soort niet los zien van het andere, er is een overlap. Zonder mineralen en spoorelementen kan een paard niet leven. Een paard dat in zijn jeugd een gebrek heeft gehad aan mineralen of spoorelementen wordt geen sterk toppaard.

mineralen voor paarden

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

e-book kruiden voor paarden

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.