Kaartendeck Inspiratie en inzichtkaarten voor mens en dier

Inzichtkaarten, kaartendeck dieren

Kaartendek, kaarten PaardenNatuurlijkDit magische kaartendeck “Inspiratie en inzichtkaarten voor mens en dier” van PaardenNatuurlijk helpt je op een laagdrempelige, vrolijke en zachte wijze op weg tijdens je reading. 44 kaarten met elk een bijzondere boodschap en illustratie die allemaal een uniek verhaal vertellen. Kaarten met een boodschap die je intuïtie prikkelen, een gesprek openen of je een bepaald gevoel geven. Een prachtige manier om meer bewust met jouw dier de dag te starten en/of af te sluiten. In de Masterclass Engelenkaarten en inspiratiekaarten voor mens en dier leer je stap voor stap over de verschillende leggingen en betekenissen van de kaarten.
 
 
 
Het kaartendeck van PaardenNatuurlijk is een leuke en inspirerende manier om contact te maken met de natuurlijke wereld en de spirituele dimensie van dieren. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de kaarten met boodschappen van de dieren te gebruiken:
kaartendek, kaarten PaardenNatuurlijk
  1. PaardenNatuurlijk kaartendeck: Het PaardenNatuurlijk kaartendeck is specifiek gericht op dieren en hun boodschappen. Dit deck is speciaal ontworpen om de wijsheid en energie van dieren over te brengen.
  2. Zuiver je intentie: Adem een paar keer diep in en adem dan weer langzaam uit en wanneer je merkt dat je helemaal ontspannen bent, stel je een duidelijke intentie. Denk na over het soort begeleiding of inzicht dat je zoekt in relatie tot dieren.
  3. Schud de kaarten: Neem de kaarten in je handen en schud ze voorzichtig terwijl je je concentreert op je vraag of intentie.
  4. Trek een kaart: Trek met je linker hand (ligt het dichtst bij je hart) één kaart uit het deck. Laat je intuïtie leiden bij het kiezen van de kaart. Voel aan welke kaart op dit moment relevant is voor jouw vraag of situatie.
  5. Bestudeer de kaart: Kijk naar de afbeelding op de kaart en neem de details in je op. Let op de symbolen, kleuren en de specifieke kenmerken van het dier dat wordt weergegeven.
  6. Interpreteer de boodschap: Overweeg wat de afbeelding en het specifieke dier voor jou kunnen betekenen. Raadpleeg eventueel de bijgeleverde handleiding of boekje voor extra inzichten.
  7. Reflecteer op de boodschap: Denk na over hoe de boodschap van toepassing is op je leven. Wat kun je leren van het dier en zijn kenmerken? Hoe kun je deze wijsheid toepassen in je dagelijkse situaties?
  8. Dankbaarheid: Sluit de sessie af met dankbaarheid. Bedank het universum, de dieren en de kaarten voor de ontvangen boodschap.

Onthoud dat de kaarten bedoeld zijn als een instrument voor zelfreflectie en inzicht. Gebruik je intuïtie en neem de boodschappen niet te letterlijk. Het is belangrijk om open te staan voor symbolische interpretaties en persoonlijke betekenis.

Het kaartendeck is vanaf juli 2024 te bestellen

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.