Dierencommunicatie tip

Tip dierencommunicatie

Tijdens de cursus communiceren met dieren leer je om te ontspannen en je hoofd leeg te maken, zodat je van de beta hersengolven naar de alpha hersengolven gaat.

Wanneer we slapen, produceren onze hersenen ook alpha-golven. Wanneer we ‘s ochtends opstaan, zijn onze hersenen de eerste 12 minuten na het opstaan nog in alpha voordat ze overgaan op beta. Wanneer onze hersengolven in alpha zijn, staan we nog in contact met ons onderbewustzijn.

Deze eerste 12 minuten van de dag zijn bepalend voor hoe we ons de rest van de dag voelen. Je kent vast wel de uitspraak met het verkeerde been uit bed gestapt zijn. Dat gevoel ontstaat wanneer we die eerste 12 minuten nadat we opgestaan zijn, negatieve gedachten hebben.

Het is dus belangrijk om die eerste 12 minuten positieve gedachten te hebben. Loop daarom in die eerste 12 minuten langs de spiegel en zeg tegen je spiegelbeeld dingen als: Ik hou van jou, het wordt vandaag een mooie dag, ik kan alles, ik trek geluk aan, ik ben het waard om geliefd te zijn. Alles wat je op dat moment tegen je onbewuste brein zegt, wordt overgenomen door je bewuste brein. Je zal merken dat de dag een stuk leuker en positiever verloopt.

Tip dierencommunicatieDeze 12 minuten kan je ook gebruiken om contact te maken met je dier. Wanneer je je dier na het opstaan begroet, vraag dan eens hoe het met hem of haar gaat. Dat hoeft helemaal geen diepgaand gesprek te zijn, maar het is wel een speciaal moment tussen jou en je dier.

Deze ochtend, bij het ontwaken, lag poes Cleo gezellig bij mij op bed. Toen ik haar begroette en vroeg hoe het met haar ging, zei ze: Goed, sta jij maar op. Ik blijf nog even lekker liggen, mij te koud. En gelijk heeft ze vandaag, het vriest 6 graden vandaag.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.