Reading van een paard

Reading paard

Vorige week werd ik gebeld door X of ik een reading van haar paard wilde doen. Haar paard was wat sip en ze was benieuwd wat ze voor hem kon doen.

Al snel kreeg ik contact met haar ontzettend lieve en zachtmoedige paard. De energie was zo zacht dat ik eerst dacht dat ik met een merrie te maken had. Soms hebben mannelijke dieren een hele zachte vrouwelijke energie en soms hebben vrouwelijke dieren een wat hardere mannelijke energie. Dat is de reden dat we voor een reading van een dier altijd het geslacht vragen, omdat we deze gewoonweg niet kunnen “gokken”.

Bij een reading krijg je de boodschappen binnen via je zintuigen en soms komen de boodschappen zo snel binnen, dat je het niet anders kan omschrijven dan “weten”.

reading van paardBij het paard van X kreeg ik een heel duidelijk beeld, zag ik echt een “plaatje” voor mijn ogen. Het was een hart dat aan de rechterkant groot en vol liefde was en aan linkerkant kleiner en meer teruggetrokken. Wat betekent dat, vraag je je dan af.

Voor mij was dat al snel duidelijk. Het hart was te zien op het derde chakra van het paard, het derde chakra laat onder andere zien of het dier bagage meedraagt van de (vorige) eigenaar(s). De rechterkant staat voor verstand en mannelijkheid en de linkerkant staat voor gevoel en vrouwelijkheid.

Wat het paard mij liet zien, was dat hij vol liefde en vertrouwen naar X was maar dat X uit angst om gekwetst te worden of om haar paard te verliezen, haar hart wat had gesloten en meer de observerende rol had aangenomen. Het paard miste het hart tot hart contact met X en hoopte dat X haar hart weer kon openen voor hem.

X herkende wat haar paard haar wilde vertellen en beloofde haar paard, haar hart weer voor hem te openen. De reading werd afgesloten met een warme knuffel tussen X en haar paard. Een knuffel waarbij ze iets rechts aan de voorkant van haar paard stond en hem omhelsde. Op deze manier raakten hun harten elkaar en kon de liefde weer van hart tot hart stromen.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.