Gratis e-book Aromatherapie voor paarden

Gratis e-book Aromatherapie voor paarden

Bedankt voor je aanvraag voor het gratis e-book Aromatherapie voor paarden. Je kunt het gratis e-book direct via deze link bekijken.

Wacht nog even voordat je wegklikt, want we hebben een speciale aanbieding die je niet wilt missen!

Met de kortingscode BoekK kan je nu het boek Kruiden (en aromatherapie) voor paarden met € 5,- korting en zonder verzendkosten bestellen via deze link.

In dit boek neem ik je mee op een ontdekkingsreis in de fascinerende wereld van de vele geneeskrachtige en voedzame eigenschappen van bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie, specifiek gericht op het welzijn van onze geliefde paarden.

Dit boek is bedoeld als een praktische gids voor eigenaren en verzorgers van paarden die geïnteresseerd zijn in het gebruik van kruiden en aromatherapie om de gezondheid en het welzijn van hun dieren te bevorderen. We zullen dieper ingaan op de specifieke eigenschappen van verschillende planten en kruiden, hun mogelijke toepassingen en voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik ervan. Ook bevat het boek veel tips en recepten voor het gebruik van aromatherapie.

 

Boek Kruiden voor paarden