Gratis e-book Chakra’s bij dieren

Gratis e-book

Bedankt voor je aanvraag voor het gratis e-book De 8 chakra’s bij dieren. Je kunt het gratis e-book direct via deze link bekijken.

Wacht nog even voordat je wegklikt, want we hebben een speciale aanbieding die je niet wilt missen!

Met de kortingscode BoekC kan je nu het boek Chakra’s bij dieren met € 5,- korting en zonder verzendkosten bestellen via deze link.

Wanneer je het gratis e-book “De 8 chakra’s bij dieren” hebt gelezen, kan ik me best voorstellen dat je graag nog iets meer wil weten. Dat is de reden dat ik het boek “Chakra’s bij dieren” heb geschreven. Daarin vertel ik meer over de 8 verschillende chakra’s en hoe je deze bij een dier kunt voelen en in balans kunt brengen. Maar ik vertel ook over mijn eigen ervaringen. Het boek Chakra’s bij dieren is ook fijn als naslagwerk om bij de cursus Chakra’s bij dieren te hebben.

Cursus Chakra’s bij dieren
Ben je nou niet zo’n lezer of zou je liever een cursus doen, dan is er ook nog de online cursus “Chakra’s bij dieren“. In 27 videolessen leer ik je meer over de chakra’s bij dieren en leg ik uit hoe ik deze in de praktijk bij mijn eigen dieren en bij de dieren van anderen gebruik.

boek Chakra's bij dieren

Mocht je nog vragen hebben over chakra’s bij dieren of een van de andere onderwerpen op onze website, stel ze gerust, we helpen je graag verder.