Wat verwachten van healing bij dieren

Healing bij dieren

Wat is Healing
Healing of is een vorm van energetische healing waarbij we werken met universele levensenergie. Zoals je waarschijnlijk wel weet is alles opgebouwd uit energie, healing is gebaseerd op het idee dat er een universele levenskracht is die door alles stroomt en die we kunnen kanaliseren om genezing te bevorderen, zowel bij onszelf als bij anderen, inclusief dieren.

 

Hoe werkt healing
healing dieren PaardenNatuurlijk Healing bij dierenBij het geven van een healing stemt de healer op de universele levensenergie en geeft deze door aan de ontvanger, in dit geval het dier. Deze energie stroomt naar de gebieden van het lichaam waar het het meest nodig is, om fysieke, emotionele en spirituele balans te herstellen.

Healing bij dieren
Bij het geven van een healing aan dieren is het belangrijk om een respectvolle en niet-invasieve benadering te hanteren. Dieren zijn van nature gevoelig voor energie en kunnen de helende kracht van healing vaak heel goed ontvangen.

Stappen voor het geven van een healing aan dieren

  • Zorg voor een rustige en ontspannen omgeving voor het dier.
  • Zorg ervoor dat het dier comfortabel is en openstaat voor de energie.
  • De healer plaatst de handen zachtjes op het lichaam van het dier, of houd ze een paar centimeter boven het lichaam (in het energieveld) als dat prettiger voelt voor het dier.
  • De healer stuurt de universele levensenergie naar het dier door intentie en visualisatie, en laat de energie zijn werk doen.
  • Sommige dieren zullen dicht bij je komen en genieten van de energie, terwijl andere misschien liever op afstand blijven. Respecteer altijd de keuze van het dier.

Toepassingen van healing bij dieren
Healing kan worden gegeven om verschillende aspecten van de gezondheid en het welzijn van dieren te ondersteunen, waaronder:
 – Fysieke genezing: Een healing kan helpen bij het verlichten van pijn, het versnellen van genezingsprocessen en het bevorderen van algemeen welzijn.
 – Emotioneel welzijn: Een healing kan kalmerend werken en helpen bij het verminderen van stress, angst en gedragsproblemen.
– Spirituele groei: Een healing kan dieren helpen zich meer verbonden te voelen met zichzelf, hun omgeving en hun menselijke verzorgers.

Het geven van een healing aan dieren kan een krachtige en liefdevolle manier zijn om hun gezondheid en welzijn te ondersteunen. Blijf openstaan voor de ervaring en wees geduldig met jezelf en het dier terwijl jullie samen deze helende reis ervaren.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.