Reading paard Lou

Reading paard Lou

Deze maand was ik bij X voor een reading van haar paard Lou. X is paardencoach en gebruikt haar paard Lou voor paardencoachsessies. Ze heeft Lou een paar maanden geleden naar een Paddock Paradise verhuisd waar ze ook klanten kan ontvangen voor haar coachingsessies. In het verleden ging dat allemaal goed, maar nu had Lou al 2 keer naar een klant gehapt en wist X het even niet meer.

Over de Paddock Paradise. Zoals je waarschijnlijk wel weet is niet ieder paard geschikt om 24/7 buiten op een Paddock Paradise te houden. Daar had Lou gelukkig geen problemen mee, de nieuwe leefplek en kudde beviel hem wel. Wat hij wel jammer vond, was dat hij in de nieuwe situatie minder aandacht kreeg van X. Vroeger op zijn oude stal, was niets goed genoeg voor paard Lou. Het beste was volgens X niet goed genoeg voor haar knappe Lou. X had altijd de lekkerste borstels en de mooiste setjes en dekens waarmee ze hem borstelde en mee aankleedde. En nu stond hij zonder lekkere warme deken en werd veel minder gepoetst. Hij had een beetje het idee dat hij minder belangrijk geworden was.

4e chakra hartchakra paard reading dier Reading paard LouOver Lou het coachingpaard. Lou vond de coachingsessie op zich geen probleem. Wat hij wel een probleem vond, was dat iedereen zonder het eerst te vragen zomaar zijn persoonlijk ruimte binnenstapte. Op zijn oude stal, stond hij vaak alleen in de stal en had hij ruimte om zich terug te trekken. Met andere paarden op de Paddock Paradise had hij al minder privacy en nu met de mensen die ook ongevraagd aan hem zaten, werd het hem even te veel en besloot hij om letterlijk en figuurlijk van zich af te bijten.

De oplossing lag er in, om Lou meer aandacht te geven en vaker te poetsen. En tijdens de coachingssessie met de klant te kijken naar de grenzen die Lou aangeeft. Dat is eigenlijk voor iedere klant een mooie les, voelen waar ligt de grens van een ander, maar ook waar ligt mijn eigen grens. Veel mensen gaan in het samenwerken met anderen (familie, vrienden, collega’s, enz.) vaak over hun eigen grenzen. Door respect te hebben voor je eigen grenzen en voor de ander zijn grenzen (in dit geval Lou), ontdek je dat samenwerking op een prettige en respectvolle manier kan.

Dat was een fijne, wijze les van Lou.

Dit blog is geschreven door Petra Zilverberg. Zij schrijft blogs, cursussen en boeken over Communiceren met dieren, Chakra’s bij dieren, Astrologie bij dieren, Bomen, planten, kruiden, mineralen en aromatherapie voor paarden en Paarden karakters lezen. Ze heeft 30 jaar ervaring met het geven van readings op zowel mensen als dieren en het begeleiden van mensen op hun spirituele pad.

Ebook communiceren met dieren
Cursus communiceren met dieren

Ontdek hier de boeken en cursussen van Paarden Natuurlijk.

Paarden Natuurlijk is een onderdeel van All About Beauty.